Musicals en nachtleven in Londen

Reserveer voor een musical in Londen, samen met je hotel

Londen heeft een enorme traditie van Musicals. Nagenoeg alle theaters liggen in eenzelfde wijk, nl. Strand, tussen Covent Garden en de City. Bekende musicals zoals Les Misérables en Phantom of the Opera staan al meer dan 10 jaar onafgebroken op het programma. Ook minder bekende, populaire en alternatieve musicals kan je in Londen vinden. Reservatie is steeds vereist! Via Euroreizen.be kan je samen met je hotel een musical reserveren. Als je online een prijsberekening maakt kan je een musical naar keuze aanvinken.

  • 3 dagen Londen in hotel 4* incl. Eurostar

    3 dagen Londen in hotel 4* incl. Eurostar

    Je verblijft 3 dagen in het New Road Hotel **** gelegen in  East London, vlak bij Shoreditch en Whitechapel, een geanimeerde buurt, op 10 min. stappen van de Tower. Inclusief Eurostar Brussel-Londen h/t en Engels ontbijt.
    va. € 325 - Boek nu

Muzikaal zijn wellicht de optredens van de London Philharmonic Orchestra een topper. Hun concerten kan je bijwonen in de prestigieuze Royal Festival Hall. Ook de operafanaten komen in deze stad niets tekort. The Royal Opera House in Covent Garden heeft heel wat meesterwerken in zijn programma opgenomen.

Wil je eerder eens de nachtclubs verkennen? Dan moet je in Soho zijn. In deze wijk vind je tientallen nachtclubs die allerlei soorten muziek draaien. Het 'gewone' nachtleven vind je op de as Piccadilly Circus - Trocadero - Leicester Square en Charing Cross. Discotheken, hamburgertenten en amusementshallen zijn er volop aanwezig. Bij mooi weer is er een levendige straatanimatie.

Gratis reisgids?

Gratis reisgids downloaden

Reviews en beoordelingen Musicals en nachtleven

Heb je zelf tips of opmerkingen over Musicals en nachtleven in Londen? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info