Gratis reisgids Londen downloaden, alle citytrip info

Ontdek Londen in 3 stadswandelingen met onze reisgids

Een citytrip Londen wordt een belevenis met onze gratis reisgids, met informatie over alle bezienswaardigheden. Met onze reisgids krijg je een parcours aangeboden, verdeeld over 3 stadswandelingen. Die brengen je dwars door de bekendste wijken met name de City en Westminster, compleet met kaart en informatie over de bezienswaardigheden. Je komt ook voorbij de koninklijke parken waardoor je een mooi stukje groen Londen meepikt.  . Lees meer

De wandelingen uit de reisgids brengen je dwars door de bekendste wijken van Londen.
 • 3 dagen Londen in hotel 4* incl. Eurostar

  3 dagen Londen in hotel 4* incl. Eurostar

  Je verblijft 3 dagen in het New Road Hotel **** gelegen in  East London, vlak bij Shoreditch en Whitechapel, een geanimeerde buurt, op 10 min. stappen van de Tower. Inclusief Eurostar Brussel-Londen h/t en Engels ontbijt.
  va. € 325 - Boek nu
Reisgids Londen
Gratis reisgids Londen downloaden, alle citytrip info
 • Beleef Londen met 3 stadswandelingen
 • Alle bekende toeristische toppers
 • Ook verrassende verborgen plekjes
 • Ontdek de mooiste parken en shopping adresjes
 • +50 pagina's met info, zeer compleet
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige gids Londen voor € 7,5

Complete reisgids gratis bij reservatie van een citytrip

Foto's: Fotolia.com, iStockphoto.com

Die brengen je dwars door de bekendste wijken met name de City en Westminster, compleet met kaart en informatie over de bezienswaardigheden. Je komt ook voorbij de koninklijke parken waardoor je een mooi stukje groen Londen meepikt.  

Ontdek alle bezienswaardigheden

Natuurlijk kom je met deze reisgids langs alle bezienswaardigheden die Londen rijk is. De Big Ben, de Tower en Buckingham Palace bijvoorbeeld. Maar de reisgids voert je tijdens je citytrip ook naar al die prachtige musea van Londen, waaronder het enorme British Museum en het indrukwekkende Tate Modern.

Even ontspannen in het park

Even ontspannen? Dat kan in een van de vele parken van de stad, zoals Hyde Park en Kensington Gardens. Geniet van de natuur en de rust is deze groene oases. Vergeet ook de talrijke bruggen niet, die niet alleen van zichzelf al mooi zijn, maar ook vaak prachtige uitzichten bieden op Londen en omgeving. 

Wandelen door de winkelstraten

De shoppers komen dankzij de gratis reisgids aan hun trekken in een wandelroute door de winkelstraten, arcades, markten ...

Daarnaast geven we je ook tips om lekker te eten, een pub te bezoeken en een lijst met de gratis musea in Londen. Zoals steeds vind je heel wat praktische informatie. 

Reviews en beoordelingen Reisgids Londen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Maak een citytrip Londen met de gratis reisgids? Plaats je beoordeling

Nancy 2 november 2023

Ik heb al een paar gidsjes gekocht en weet uit ervaring dat jullie de gebruikelijk bezienswaardigheden laten zien, maar daarbuiten ook een paar minder gekende plekjes. Ook nu werden we niet teleurgesteld ; de wandeling in Westminster was echt een afwisseling tussen de drukte van de stad en het groen van de parken. We hebben er van genoten.

Wendy1 augustus 2023

We vonden het een hele leuke afwisselende wandeling. Omdat we met onze hond waren, was het fijn dat we een paar keer door parken liepen.

Katrien1 januari 2023

Goed overzicht van alles wat er te zien is, met voldoende toelichting maar beknopt genoeg om iedereen mee te hebben (andere reisgidsen vaak te uitgebreid waardoor sommigen afhaken).

Hilde5 december 2022

Prima hulp om een selectie te maken in het overweldigende aanbod aan mogelijkheden dat Londen heeft. Veel praktische tips/hulp ook. Aanrader!

Huub23 november 2022

Heb het goedkoop laten afdrukken bij onlyprint.nl op A5-formaat. Geweldig handzaam en echt géén andere gids nodig!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info