Gratis reisgids Londen downloaden, alle citytrip info

Ontdek Londen in 3 stadswandelingen met onze reisgids

Een citytrip Londen wordt een belevenis met onze gratis reisgids, met informatie over alle bezienswaardigheden. Met onze reisgids krijg je een parcours aangeboden, verdeeld over 3 stadswandelingen. Die brengen je dwars door de bekendste wijken met name de City en Westminster, compleet met kaart en informatie over de bezienswaardigheden. Je komt ook voorbij de koninklijke parken waardoor je een mooi stukje groen Londen meepikt.  . Lees meer

De wandelingen uit de reisgids brengen je dwars door de bekendste wijken van Londen.
Reisgids Londen
Gratis reisgids Londen downloaden, alle citytrip info
  • Beleef Londen met 3 stadswandelingen
  • Alle bekende toeristische toppers
  • Ook verrassende verborgen plekjes
  • Ontdek de mooiste parken en shopping adresjes
  • +50 pagina's met info, zeer compleet en 100% gratis
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige gids Londen voor € 7,5

Complete reisgids gratis bij reservatie van een citytrip

Foto's: Fotolia.com, iStockphoto.com

Die brengen je dwars door de bekendste wijken met name de City en Westminster, compleet met kaart en informatie over de bezienswaardigheden. Je komt ook voorbij de koninklijke parken waardoor je een mooi stukje groen Londen meepikt.  

Ontdek alle bezienswaardigheden

Natuurlijk kom je met deze reisgids langs alle bezienswaardigheden die Londen rijk is. De Big Ben, de Tower en Buckingham Palace bijvoorbeeld. Maar de reisgids voert je tijdens je citytrip ook naar al die prachtige musea van Londen, waaronder het enorme British Museum en het indrukwekkende Tate Modern.

Even ontspannen in het park

Even ontspannen? Dat kan in een van de vele parken van de stad, zoals Hyde Park en Kensington Gardens. Geniet van de natuur en de rust is deze groene oases. Vergeet ook de talrijke bruggen niet, die niet alleen van zichzelf al mooi zijn, maar ook vaak prachtige uitzichten bieden op Londen en omgeving. 

Wandelen door de winkelstraten

De shoppers komen dankzij de gratis reisgids aan hun trekken in een wandelroute door de winkelstraten, arcades, markten ...

Daarnaast geven we je ook tips om lekker te eten, een pub te bezoeken en een lijst met de gratis musea in Londen. Zoals steeds vind je heel wat praktische informatie. Alles mooi gratis te downloaden.

Reviews en beoordelingen Reisgids Londen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Maak een citytrip Londen met de gratis reisgids? Plaats je beoordeling

Solange27 december 2020

Zeer interessante reisgids, vooral voor de wandelingen.

Paul3 maart 2020

Ondanks regen is dit een prima handleiding. Leuke tips als basis en aan te passen naargelang de omstandigheden. Verplaatsen via tube is een must. Dit kan ook met enkel de travelcard voor Metro en bus on line te bestellen.

Patrick 17 februari 2020

Zeer interessant en zeker een aanrader

Denise14 februari 2020

De gids is volgens ik kan vaststellen volledig, maar ik heb heel veel last om de nummers en de cijfers op de kaart te volgen omdat de namen van de straten voor mij meestal onleesbaar zijn, ook met een vergrootglas.

marleen 23 januari 2020

dank zij de reisgids heb ik héél veel bezienswaardigheden kunnen zien op 1 dag tijd.Ik ga zeker nog eens terug om de rest te verkennen

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info