Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Londen Westminster (27)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Londen Westminster van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Maak een stadswandeling door Londen Westminster? Plaats je beoordeling

Sarah 31 mei 2022

Zeker een aanrader voor een bezoek aan Londen! De route is eenvoudig te volgen en je krijgt veel info onderweg. Een tip: als je dit met kinderen wil doen, lees je best de uitleg op voorhand en duid je aan wat je kinderen het interessants zullen vinden. Zo kan je aan sommige gebouwen sneller passeren dan aan anderen. We hebben ervan genoten!

Robert 14 oktober 2020

was zeer grote hulp bij ons bezoek aan London

Dirk 11 januari 2019

De gids heeft ons heel gemakkelijk door Londen gegidst en ons mooie herinneringen bezorgd, thx

Virginie Borghans 25 juli 2018

Super wandeling met leuke details waar je zonder deze gids gewoon voorbij zou lopen. Top!

Jos Versweyveld 1 april 2018

Lijkt me zeer volledig. Zowel wat opgave van bezienswaardigheden betreft als wat betreft de zeer duidelijke en gedetailleerde omschrijving van de te volgen route.

marva geloen 6 november 2017

Een dikke pluim voor jullie reisgids. De wandelingen zijn zeer aangenaam en je komt terecht op plaatsen die je misschien anders nooit zou leren kennen.

Ann 3 augustus 2017

Zeer mooie wandelingen, maar als je nog nooit in Londen geweest bent zijn ze te lang om in één keer te doen, omdat je geen tijd hebt om iets te bezoeken. Maar voor de rest, echt top ! Wandelingen hebben me veel opzoekwerk gespaard, we konden gewoon op pad vertrekken, super dat ze ook op GPS beschikbaar zijn

Steve Stevens 11 juli 2017

Mooie, lange wandeling, maar het laatste stuk (met kleinste huis, dierenkerkhof) loonde echt de moeite niet om dat stuk nog extra bij te doen. Heel soms ook niet echt duidelijk: als jullie schrijven: steek hier de brede straat over, kan je beter meteen ook de naam van de straat vermelden. Voor de rest: prima wandeling. Aanrader!

Ann Vanelslander 4 juli 2016

hele goeie reisgids en erg overzichtelijk, een must

A. Neesen 9 mei 2016

we hadden een heerlijke trip naar Londen. Het prachtige weer is niet te plannen maar zorgde wel voor een gouden randje. De beschreven wandelingen zorgden voor leuke tips en goede achtergrondinformatie

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info