Reviews & beoordelingen: citytrip Madrid: boeiende kennismaking (21)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Madrid van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Van Samang Rik 23 juli 2020

duidelijke gids maar spijtig genoeg nog niet kunnen gebruiken omwille van Corona situatie .

Gheelaman 12 januari 2020

Deel Madrid in in 5 zones. ( toerist. Dst) Voor de eerste 5 dagen kies je het centrum. Vervolgens wijk je uit naar het Escorial en de Valle di caidos. Magnifieke natuur, onvergetelijke bouwcultuur en historiek

Annemie Knapen 4 januari 2020

Beknopte maar volledige wandeling door de stad Madrid. Alle hoogtepunten en interessante weetjes binnen handbereik!

Pascale 30 april 2019

goede selectie van alle bezienswaardigheden

Irene 22 september 2018

Lijkt me een clomplete duidelijke reisgids. Volgende maand try out. .

HEDWIG DROESSAERT 10 maart 2018

Heel goede gids, die ik nu gebruik om onze autoreis naar Midden Spanje te plannen. Met dank.

Verslycken Filip 3 december 2017

Madrid voor de tweede keer bezocht. Het zal zeker niet de laatste keer zijn. Madrid is en blijft een zeer toffe stad. Zeer verscheiden. Altijd wat te beleven. Indrukwekkende straatanimatie. Een must is het Retiropark, de groene long van Madrid. Gezien zijn grootte in oppervlakte doe je dit best in twee keer. de ene dag doe je een stuk en een andere dag het overige deel. Doe ook eens een trio met de gele of rode bus (sightseeing). Op die manier leer je de verschillende wijken en stadsdelen kennen (een anderhalf uur voor 12 euro). Eveneens de 'Mercado San Miguel' is een aanrader (je kan er eten van aperitief tot dessert). Plaza Mayor, leuke plaats met restaurantjes.

rit 9 oktober 2017

Nuttige info, prachtige en efficiënte wandelingen!

Paul 19 juni 2017

Was handige wandelgids- ook te combineren met de Hip hop bussen.-voor de 2de dag betaal je maar 1 € meer. Seniors betalen halve prijs -ook in musea. De verschillende musea zij op bepaalde dagen enkele uren gratis voor iedereen.

Hilde 10 juni 2017

Zeer goede wandeling, goede begeleidende omschrijving! Deze misschien toevoegen: Ermita de San Antonio de la Florida Een pareltje!

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info