Reisgids Cyprus gratis downloaden

Ontdek Cyprus tijdens je vakantie in 5 uitstappen: Van een stadsbezoek tot een avontuurlijke 4x4-jeeptocht

We hebben speciaal voor jou een reisgids samengesteld met vijf uitstapjes: een stadsbezoek aan Nicosia en de kust van Paphos, een rit door het Troödosgebergte met het Kykkosklooster, een jeepsafari door Akamas en een verkenning van de regio Limassol. Cyprus leeft van het toerisme. Deze reisgids belicht enkel het Grieks-Cypriotische deel. Met de 5 trajecten zie je zo ongeveer alles wat Cyprus te bieden heeft. Kies je voor zon en zee, dan kun je het beste de wondermooie kust van Paphos aandoen. Lees meer

Ontdek Cyprus met een van onze vijf samengestelde uitstapjes. 
Reisgids Cyprus
Reisgids Cyprus gratis downloaden
  • Download de gratis reisgids Cyprus
  • Verken Nicosia en Limassol
  • Ontdek Paphos en zijn verleden
  • Geniet van de natuur in het Troodosgebergte
  • Maak een jeepsafari in Akamas
  • Ga tot bij de rots van Aphrodite
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 5

De hoofdstad van Cyprus is Nicosia, een stad met heel wat fraaie bezienswaardigheden. Je kunt er heerlijk wandelen of uitrusten in een van de groene delen van de stad. De stad staat vooral bekend om zijn belangrijke museum met archeologische vondsten. Dit is vooral een aanrader voor mensen die geïnteresseerd zijn in de oudheid.

Er zijn natuurlijk ook andere activiteiten voor de avontuurlijke reiziger. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een jeepsafari door het Akamas natuurpark. Je kunt hier prachtige flora en fauna zijn en er wonen bijna geen mensen. Zo kun je uitgebreid genieten van de indrukwekkende natuur en de mooie uitzichten over Nicosia.

Vergeet tijdens een bezoek aan Cyprus vooral niet om een bezoek te brengen aan Limassol. Dit is een belangrijke badplaats en havenstad op Cyprus. Het staat tevens bekend als handelscentrum en je vindt er een van de grootste brouwerijen, die zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Overal op het eiland zul je overblijfselen vinden van diverse beschavingen die hier vroeger hebben geleefd: de Grieken, Romeinen, Byzantijnen, Goten, Venetianen... Al deze volkeren lieten hun stempel achter en vandaag de dag kun je een grote hoeveelheid aan tempels, kerken en kloosters zien in Nicosia. Maar dit is niet alles: in onze reisgids komen nog veel meer dingen aan bod. Je kunt in de gids bovendien toeristische tips en achtergrondinformatie lezen. Bovendien is het mogelijk om een gratis plattegrond van de stad te downloaden, zodat je niet verdwaalt tijdens je bezoek!

Reviews en beoordelingen Reisgids Cyprus

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Cyprus gratis downloaden? Plaats je beoordeling

Werner9 februari 2020

Nuttige reisgids om bezienswaardigheden uit te stippelen en excursies te plannen, alsook om iets meer te weten te komen van het vakantieland

Chris Van Camp2 januari 2020

Mooie, praktische reisgids. We gaan hem zeker gebruiken bij het uitstippelen van onze reis naar Cyprus. Handig instrument voor onderweg denk ik. Bedankt.

Inge 13 februari 2019

Echt een hele goede reis gids. Je komt ook de leukste plaatsen. En het word duidelijk en makkelijk aangegeven.

coppens ludo4 februari 2019

Voor onze toekomstige reis naar Cyprus ,een waardevolle meerwaarde!

Torfs5 september 2018

Interessant

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info