Stadswandeling Nicosia downloaden

Download hier alle info om een prachtige stadswandeling door Nicosia te maken

Nicosia is de hoofdstad van Cyprus en tijdens onze stadswandelingen zullen we door een van de de meest pittoreske wijken lopen, brengen we een bezoek aan de kathedraal, komen we door de winkelstraten en doen we een gratis museum aan over de geschiedenis van Nicosia. Het Cyprus Museum ligt net buiten de wandelroute, maar is ook op de routekaart genoteerd. Lees meer

Download onze stadswandeling en maak een heerlijke wandeling in Nicosia.
  • Bezoek de hoofdstad van Cyprus
  • Wandel door de pittoreske wijk
  • Bezichtig de Kathedraal
  • Ga lekker shoppen in een van de winkelstraten
Gratis wandelroute downloadenKoop de volledige reisgids voor € 5

Stadswandeling Nicosia op de kaart

Onze stadswandeling zorgt ervoor dat je onbezorgd kunt genieten van je vakantie zonder essentiële tijd te verliezen met het zoeken naar bezienswaardigheden. Zoals je kunt zien op de plattegrond worden alle hoogtepunten van de stad aangedaan in een en dezelfde route. 

Eerst wandel je door de pittoreske wijk Laiki Geitonia, de perfecte plek om heerlijk wat te eten of drinken. Het is er druk gezellig en alles staat dicht op elkaar in de smalle straatjes, houd er wel rekening mee dat het er in de zomer best benauwd kan zijn. Vervolgens gaat de wandeling verder en kom je langs de indrukwekkende kathedraal. Het is zeker de moeite waard om even binnen te kijken. Je zult je ogen uit kijken! Na het bezoekje aan de kathedraal slenteren we door een van de lange winkelstraten. Dit is de perfecte plek om eens lekker te gaan shoppen. Er zijn vele verschillende winkels en er is dan ook voor iedereen wat wils. Nadat we de winkelstraat uit zijn gelopen komen we bij de hoofdattractie van de stad: het Cyprus museum. Dit museum is een van de belangrijkste op het eiland en alle archeologische vondsten die zijn gedaan op Cyprus worden er tentoongesteld. Zeker doen!

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Nicosia

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Nicosia? Plaats je beoordeling

SEYNAEVE FREDDY26 mei 2018

Uitstekende gids. Maakt allerhande andere gidsen overbodig. Vooral ook aangepast aan de huidige toestanden.

Lenie de Boer2 april 2018

Prima reisgids. De stadswandeling Nicosia is duidelijk en heb ik van genoten.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info