Strandvakanties in Cyprus

Paphos, Limassol, Larnaka of Agia Napa?

Paphos is een bijzonder stadje gelegen aan de zuid-west kust van Cyprus. Bijzonder omdat het stadje onder de bescherming van Unesco valt en de geboorteplaats is van Aphrodite. Ook 's avonds is Paphos uiterst sfeervol, daar zorgen de vele restaurantjes en bars rondom de gezellige vissershaven wel voor. Niettegenstaande Paphos zich de laatste tien jaar als een nieuw toeristisch centrum heeft ontwikkeld bezit het zelf geen strand. De mooiste stranden en bovendien gemakkelijk toegankelijk bevinden zich in Agia Napa.

  • Lastminutes vliegvakanties tot - 45%

    Lastminutes vliegvakanties tot - 45%

    Ontdek nu de lastminutes vliegvakanties van TUI. Aanbiedingen tot -45%, ook voor vertrekken in juli en augustus. 8-daagse vliegvakantie in juli reeds vanaf € 489 p.p.
    va. € 389 - Boek nu

Limassol is de grootste badplaats van het eiland en heeft een ideale ligging. Dat maakt deze plaats tot een ideaal uitgangspunt voor het maken van uitstapjes. Wilt u een strandvakantie combineren met cultuur dan is Limassol beslist een aanrader! Opmerkelijk is ook dat Limassol gebouwd is tussen de twee oude romeinse steden Amathus en Kourion.

Op Larnaka is er een mooi lang zandstrand aanwezig waar je ook watersporten kan beoefenen. Op 10 km is er een openbaar strand met alle voorzieningen. Er zijn slechts drie openbare stranden op Cyprus. De luchthaven is slechts 10 min. rijden.

Agia Napa is de meest populaire badplaats met een mooi zandstrand (foto boven) en veel uitgaansmogelijkheden. De luchthaven van Larnaka ligt op zo'n 40 km afstand.

Reviews en beoordelingen Strandvakanties

Heb je zelf tips of opmerkingen over Strandvakanties in Cyprus? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info