Rondreizen Normandië

We hebben een ruim aanbod aan rondreizen in Normandië maar het kan ook op maat.

We hebben een ruim aanbod aan rondreizen in Normandië maar misschien wil je een aangepaste rondreis? Geen probleem, wij maken je een rondreis op maat. Mail ons via het contactformulier en binnen de 48 uur krijg je een uitgewerkt voorstel. Je kan ook regio's combineren, bijvoorbeeld Normandië met Noord-Frankrijk of met Bretagne.

 • Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

  Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

  Eerst verblijf je in Bretagne met logies ten zuiden van de Mont-Saint-Michel. Uitstapjes naar Saint-Malo, Cancale, Dinard, Dinan .... Daarna reis je door naar Trouville (nabij Deauville). Kies er uit een gevarieerd aanbod excursies naar Honfleur, Caen en de landingsstranden. 
  va.€ 439 - Boek nu
 • 10-daagse rondreis 'Normandië Compleet'

  10-daagse rondreis 'Normandië Compleet'

  Tijdens deze rondreis verblijf je eerst in Rouen en daarna trek je naar het zuiden van Normandië, eerst in de regio van de Mont Saint-Michel, daarna in de Orne. Verblijf in 2* tot 4* hotels met uitgebreid ontbijtbuffet. 
  va.€ 525 - Boek nu
 • Zuid-Normandië, rondreis 8 dagen

  Zuid-Normandië, rondreis 8 dagen in charmehotelletjes

  Je verblijft in twee hotels in het zuiden van Normandië: de Orne en dichtbij de Mont Saint-Michel. Je kan ook Saint-Malo in Bretagne bezoeken. Inclusief ontbijtbuffet.
  va. € 315 - Boek nu

Met een rondreis zie je zoveel meer van de omgeving en krijg je dus méér waar voor je geld. Wij selecteerden de beste hotels, de mooiste plekjes, de interessantste thema's.  Boek nu een rondreis Normandië en geniet optimaal van een zorgeloos en ontspannen vakantiegevoel!  

Als je ingaat op ons uniek aanbod krijg je niet alleen de beste service maar ook een compleet uitgewerkt Roadbook, gratis bij boeking. Een handig up-to-date handboek dat tegelijk je dagboek kan worden tijdens de rondreis. Alle info netjes verzameld met bondige teksten, kaartjes, inspirerende foto's, weetjes. Kortom, aan alles is gedacht.

De 8-daagse rondreis Normandië-Zuid laat je genieten van een uitgebreid aanbod om je tanden in te zetten. Je eerste charmehotelletje ligt in hartje de Orne, een departement waar je tot vandaag al wel eens over gehoord hebt of doorgereden bent. Maar er een voet aan de grond gezet? Er gelogeerd in één van die vele charmehotelletjes? Maak daar verandering in en geniet er van wandelen en onthaasten in de bosrijke omgeving. Middeleeuwse dorpjes, kastelen, belle époque op zijn mooist, kunst, een mondaine badplaats, ... Je leest het, aan variatie geen gebrek in dit deel van Normandië. Lassay-les-Châteaux, Combourg, Saint-Céneri-le-Gérei, Alençon, ... de namen klinken misschien nog vaag maar na deze rondreis zal deze leemte over dit onbekende Normandië ingevuld zijn. 

Vanuit de Orne reis je door naar de kust, pal op de grens van Normandië met Bretagne. Kan je een geschiktere uitvalsbasis bedenken? Hopelijk maken we je het niet te moeilijk om soms te kiezen. Dinan en Dinard lijken qua naam op mekaar maar de stadjes zijn totaal uiteenlopend qua bezienswaardigheden. In Cancale ben je zowaar in de oesterhoofdstad, niet alleen van Normandië maar van de hele wereld. Saint-Malo is niet ver vanaf je logies en dat geldt evenzeer voor een gedroomde excursie naar Mont Saint-Michel. 

Met een 8-daagse rondreis Normandië-Bretagne sla je twee vliegen in één klap. Twee regio's voor de prijs van één! Je gaat de kust verkennen, niet alleen de kustlijn maar ook stadjes en badplaatsen zoals Honfleur, Trouville (je eerste verblijfplaats), Dinard, Saint-Malo. Natuurlijk ontbreekt het bekende schiereiland Mont Saint-Michel niet. We geven tips om er in de drukte een leuke excursie te beleven.

Normandië verkennen zonder iets over de oorlogsgeschiedenis meepikken? Het lijkt ons in ieder geval moeilijk. Dus brengen we een uitgebreid dossier over de Landingsstranden. Bezoek ook één van de vele oorlogsbegraafplaatsen in de regio. Andere interesses worden ingevuld met een bezoek aan Rouen, de hoofdstad van Normandië. Of hou je er eens halt bij je heen- of terugreis? Je moet er toch passeren. Op korte tijd ontdek je Rouen grondig met onze stadswandeling. Als je ooit eens het wereldbekende tapijt van Bayeux wil zien, op deze rondreis krijg je daartoe de kans.

Tussen al die schoonheid van natuur en cultuur zouden we het bijna vergeten melden. In Normandië kan je ook culinair lekker genieten. Je hebt de bekende kazen van Camembert en Livarot, maar misschien proef je liever oesters of een cider? We brengen keuzemogelijkheden euh ... op bestelling.       

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info