Reviews & beoordelingen: Tenerife (12)

Reiservaringen en beoordelingen Tenerife van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Tenerife: Wat te doen + excursies? Plaats je beoordeling

Luc 21 februari 2023

Overzichtelijke gids, vrij compleet, met zeer interessante en praktische tips.

Dirk 25 januari 2020

De enige reactie die ik je kan geven is: Wat kan je daar nog aan verbeteren? niets, optimaal en zeer informatief doe zo voort.

dirk bolsens 11 december 2019

mooie reisgids,er zitten zeker tips en uitstappen in die we ,als we op Tenerife zijn, zullen gebruiken

Marleen Gauquie 23 december 2018

Heel goeie basis om Tenerife te ontdekken.

Arnold Welvaert 29 mei 2018

De gids is heel goed opgesteld met heel veel nuttige tips die goed uitgelegd zijn.

Marleen vanwynsberghe 26 april 2018

Ik ben heel blij met de reisgids. Is bondig en duidelijk. Ik zal er zeker gebruik van maken de komende maand mei, wanneer we in Tenerife zijn. Alvast bedankt

Sybille thijssen 23 oktober 2017

Heel goeie informatie. Ik ben er erg blij meešŸ‘šŸ‘

Eric van Denderen 9 mei 2017

Heel interessant!!!

De Bruyn Luc 2 april 2017

Bijna een perfecte beginnende reisgids wat er zoal te bezichtigen is op Tenerife,zeer geschikt om je vacantie daar voor te bereiden.Vacantiegangers maak er gebruik van doe zoals ik,het is niet mijn eerste keer en steeds meegevallen.

Elly van Arragon 22 februari 2017

Zeer handzame, compacte en voorzien van de belangrijkste dingen die je wilt weten, reisgids. Uitstekend voor een eerste kennismaking.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info