Auto rondreis Noord-Spanje

Ontdek Bilbao, Santander, het gebied bij Picos de Europa en veel meer ...

De autoroute Noord-Spanje brengt je naar de belangrijkste bezienswaardigheden aan de kust en het binnenland van de regio's Baskenland en Cantabrië. Daarbij is er genoeg aandacht voor de natuur, de cultuur en gastronomie. Op die manier ontdek je tijdens je vakantie in Noord-Spanje prachtige steden en natuurgebieden. Lees meer

Bezoek de mooiste plekjes van de regio met onze autoroute Noord-Spanje.
 • Noord-Spanje 11 d. fly&drive

  Noord-Spanje 11-daagse rondreis fly&drive

  Ontdek de schoonheid van Cantabrië en Baskenland. Op stap in de bergen van Picos de Europa. Inbegrepen: 10 overnachtingen met ontbijt, huurwagen (all-in verzekering) en vlucht h/t Brussel - Bilbao.
  va.€ 1045 - Boek nu
 • Verken de regio met onze autoroute
 • Bezoek de mooie stad Bilbao
 • Verken Santander
 • Geniet in de Picos de Europa
Gratis preview reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Rondreis Noord-Spanje op de kaart

De autoroute Noord-Spanje laat je alle mooie plekjes zien in dit gebied. Historische steden zoals Bilbao, Vitoria-Gasteiz en Santander worden tijdens deze route dan ook niet overgeslagen.

Bezoek het mooie Bilbao

Veel toeristen trekken tijdens een vakantie in Noord-Spanje naar het mooie Bilbao. Deze stad is hier sinds een aantal jaren erg goed op ingespeeld dankzij verschillende stadsprojecten. Bilbao is tegenwoordig een hippe stad waar je heerlijk kunt ontspannen, maar ook kunt genieten van waardevolle musea.

Ontdek Vitoria-Gasteiz

Vitoria-Gasteiz is ook een interessante stad waar je een bezoek aan kunt brengen tijdens de autoroute Noord-Spanje. De rondreis laat je kennis maken met deze moderne stad met een heel oude stadskern. Vitoria-Gasteiz is de zetel van de Baskische regering en kent veel indrukwekkende bezienswaardigheden. Vooral het Plaza de la Virgen Bianca is erg bijzonder.

Verken de stad Santander

De route komt ook langs de haven- en universiteitsstad Santander. Wanneer je hier bent is het schiereiland Peninsula de la Magdalena zeker niet te missen. Ook de strandboulevard en de kathedraal in het oude stadscentrum zijn erg bijzonder. Veel toeristen komen hier om te shoppen tijdens een vakantie in Noord-Spanje.

Geniet in Picos de Europa

Genieten van de natuur kan bij Picos de Europa. Dit is een gebied waar je ook veel mooie dorpjes kunt vinden. Je kan er plaatsen als Potes en Fuente Dé verkennen. Ook zal je tijdens dit gedeelte van de autoroute Noord-Spanje het mooiste plekje van Baskenland te zien krijgen, namelijk Gatzelugatxe.

We laten je eveneens proeven van het lekkers tijdens een vakantie in Noord-Spanje met tips voor bijzondere bodega's in gezellige dorpjes van Baskenland en Cantabrië.

Reviews en beoordelingen Autoroute Noord-Spanje

Heb je zelf tips of opmerkingen over Autoroute Noord-Spanje? Plaats je beoordeling

Paul 22 mei 2021

Fijne tips. We hopen deze kant op te gaan als alles genormaliseerd is. We wachten met boeken.

Hilde27 maart 2019

Ik had al veel opgezocht op internet maar in deze gids vond ik alle informatie overzichtelijk gebundeld. De gids heeft mij goed geholpen om mijn reis voor te bereiden.

haesaerts viviane9 februari 2018

HEEL BONDIG EN TOCH ALLES OMVATTEND

Carine de wulf8 februari 2018

Heel overzichtelijk met interessante tips.

Ann5 februari 2018

Ziet er fantastisch uit. Zullen we zeker eens uittesten. Weer zeer goed opgesteld, zoals altijd trouwens.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info