Noord-Spanje: Costa de Vizcaya, een grillige kuststrook

Geniet van prachtig uitzichten langs de kustlijn van Costa de Vizcaya

Het loont de moeite om even tijd voor uit te trekken voor een tocht langs de Costa de Vizcaya aan de Noord-Spaanse kust. Veel woorden hebben we niet nodig om het te omschrijven, want het is er héérlijk genieten van een prachtige rotsachtige kustlijn. De Costa de Vizcaya is dan ook zeker een bezoek waard tijdens een vakantie in Noord-Spanje. Lees meer

Aan de Costa de Vizcaya vind je unieke uitzichten, rotsformaties, mooie dorpjes, ... 
 • Noord-Spanje 11 d. fly&drive

  Noord-Spanje 11 daagse rondreis fly&drive

  Ontdek de schoonheid van Cantabrië en Baskenland. Op stap in de bergen van Picos de Europa. Verken de grillige kust van Cantabrië. Maak kennis met Bilbao, Santander, Vitoria-Gasteiz. Inbegrepen: 10 overnachtingen met ontbijt, huurwagen (10x24u) en vlucht h/t Brussel - Bilbao.
  va.€ 669 - Boek nu
 • Ontdek de Costa de Vizcaya
 • Een grillige kustlijn vol moois
 • Verken het schiereilandje Gaztelugatxe
 • Volg de mooiste route tussen Armintza en Matxitxako 
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

De mooiste route langs de Costa de Vizcaya is die van Armintza via Bako tot aan Matxitxako. Het hoogtepunt is Gaztelugatxe. Dit is een klein eiland dat verbonden is aan het vaste land door een brug die de bevolking gebouwd heeft. Een smal pad brengt je er heen en laat je genieten van de mooiste plekjes van deze kustlijn. Natuurliefhebbers kunnen de paden ontdekken die je van de weg tot bij de kustlijn brengen.

Bezoek het mooie Bermeo

Bermeo is een vissershaven aan de Costa de Vizcaya. Je vindt er uiteraard heel wat visrestaurantjes in de oude stadskern. Die ligt op maar een paar minuten lopen van de haven. Aan de jachthaven ligt het Visserijmuseum. Een interessant museum waar je meer kan leren over de viscultuur in Bermeo.

Reviews en beoordelingen Costa de Vizcaya

Heb je zelf tips of opmerkingen over Noord-Spanje: Costa de Vizcaya ? Plaats je beoordeling

maria sempels25 september 2019

De gids was heel overzichtelijk. We hebben er veel uitgehaald om tot een fantastische reis te maken. Al de aangegeven bezienswaardigheden hebben we grondig nagekeken en zo hebben we een zeer intens verlof gehad.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info