Programma 11-daagse Rondreis Cantabrië-Baskenland

Inspiratie voor een rondreis langs Costa de Vizcaya, Bilbao en Picos de Europa

Het programma rondreis Cantabrië-Baskenland laat je de mooie plekjes in deze regio ontdekken. Tijdens een 11-daagse rondreis zullen de belangrijke steden, natuurgebieden en bezienswaardigheden, zoals Picos de Europa, Costa de Cantabria, Costa de Vizcaya, Bilbao en Urdaibai niet vergeten worden tijdens je vakantie in Noord-Spanje. Lees meer

De rondreis door Cantabrië en Baskenland geeft je een duidelijk beeld van de veelzijdigheid van deze regio.
  • Noord-Spanje 11 d. fly&drive

    Noord-Spanje 11-daagse rondreis fly&drive

    Ontdek de schoonheid van Cantabrië en Baskenland. Op stap in de bergen van Picos de Europa. Inbegrepen: 10 overnachtingen met ontbijt, huurwagen (all-in verzekering) en vlucht h/t Brussel - Bilbao.
    va.€ 1045 - Boek nu

Dag 1: Bilbao airport > Murguia (62 km)

Dag 2: Estuarium van Urdaibai (180 km h/t) 

Je rijdt langs het Estuarium met als vertrekplaats Mundaka. Je doet verschillende dorpjes aan en kan genieten van prachtige uitzichtspunten.

Dag 3: Bilbao (100 km h/t)

Bilbao en het Guggenheim museum zijn zeer nauw verbonden met elkaar. Maar er is nog veel meer te beleven en daarom nemen we je mee op sleeptouw doorheen de stad. We laten je de totale ommekeer van deze stad beleven met zijn gebouwen en musea.

Dag 4: Transfer en Vitoria-Gasteiz (245 km)

Vandaag vertrek je naar je volgende verblijfplaats maar op 17 km ligt de belangrijke Baskische stad Vitoria-Gasteiz. Met een wandelroute brengen we je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de oude stadskern. Het is een stad van 200.000 inwoners en heeft dus uiteraard heel wat shoppingmogelijkheden. Hou er rekening mee dat je van hier nog ca. 3 uur te rijden hebt naar Potes, je volgende hotel.

Dag 5, 6 en 7: Picos de Europa (tussen 50 en 190 km h/t)

De bergen zijn toppen, scherp en ruw. Je kan een uitstap maken naar de toppen via de kabellift in Fuente Dé (50 km h/t) en boven een korte wandeling maken. Een andere dag kan je via bijzondere bergdorpjes naar Bulnes (110 km h/t) of naar Covadonga (175 km h/t). We geven je tips mee wat er te zien is opdat je een keuze zou kunnen maken.

Dag 8: Transfer naar Suances (89 km)

Bij de transfer kan je eventueel de grotten van Altamira bezoeken want de kans is groot dat je bij de rondrit morgen er niet toe komt.

Dag 9: Costa de Cantabria

Velen zullen tijdens deze uitstap niet tot bij Altamira geraken want we brengen je langs zo’n mooie plaatsen dat de dag te kort zal zijn. Van San Vicente de la Barquera naar Comillas waar een bijzonder paviljoen staat van Gaudi. Zo verder naar Santillana del Mar, een heel oud dorpje en dan tenslotte de grotten. Je kan ook uiteraard kiezen voor twee grotten. We geven je voldoende info.

Dag 10: Santander (70 km h/t)

Misschien hou je het vandaag rustig en niet te ver rijden? Dan is Santander de ideale uitstap. De oude stad verkennen en/of genieten van de rust op het prachtige schiereiland of langs een van de vele stranden.

Dag 11: Suances  > Bilbao airport (135 km)

Gratis reisgids?

Gratis autoroute downloaden

Reviews en beoordelingen Programma rondreis

Heb je zelf tips of opmerkingen over Programma rondreis Noord-Spanje? Plaats je beoordeling

Deschodt29 januari 2020

Perfect, duidelijk en rijk aan opportuniteiten.

Marie -Paule26 januari 2020

Wij hebben de gids bestudeerd en zijn tot de conclusie gekomen dat we graag naar Noord-Spanje willen. toe willen. Zijn nu verder aan het kijken en plannen. Hartelijk dank voor de info.

Wilfried vincent19 april 2018

deze interessante gids met goede tips nemen we zeker mee op onze reis naar Baskenland !

Xandra27 februari 2018

Ben erg enthousiast over de informatie en wil dit jaar zeker met de camper die kant op om het met eigen ogen te aanschouwen en te beleven

guy vander donckt16 mei 2017

Steeds nuttige bruikbare info.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info