Reisgids Noord-Spanje gratis downloaden

Ontdek vele mooie steden, natuurgebieden en de wijnregio Rioja

In de gratis reisgids Noord-Spanje zal je ontdekken dat deze regio over vele bezienswaardigheden beschikt. Je vindt er prachtige natuur, maar ook geschiedenis, kunst en cultuur spelen een belangrijke rol. Daarnaast is er ook nog de zee, met heerlijke stranden waar je tijdens je vakantie in Noord-Spanje lekker tot rust kan komen.  Lees meer

Download de gratis reisgids Noord-Spanje en ontdek de veelzijdigheid van deze prachtige regio.
Reisgids Noord-Spanje
Reisgids Noord-Spanje gratis downloaden
  • Verken met de reisgids Noord-Spanje
  • Bezoek de mooie stad Bilbao
  • Geniet van prachtige natuur in Urdaibai
  • Bezoek de wijnregio Rioja
Gratis preview reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10
Foto's: Fotolia.com

Bezoek mooie steden

De reisgids Noord-Spanje neemt je mee langs alle mooie plekjes en bezienswaardigheden in deze regio. Op deze manier ontdek je de bekende steden als Bilbao, Oviedo, Santander en San Sebastian. Maar vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan Vitoria-Gasteiz, waar de Baskische regering zetelt. Je zal het aangename karakter van deze minder bekende stad beslist op prijs stellen. Ook kleinere plaatsen, zoals deze langs de kust zijn een bezoek waard tijdens een vakantie in Noord-Spanje. Een heel bijzonder aspect van de regio zijn de grotten met prehistorische schilderingen, waarvan die van Altamira de bekendste is.

Ontdek prachtige natuur

Op het gebied van natuur doet Noord-Spanje niet onder voor de rest van het land. Het gebied van de Picos de Europa wordt daarom zeker niet overgeslagen in de reisgids Noord-Spanje, net als de Monte Gorbea en het natuurgebied Urdaibai. Deze zijn namelijk zeker een omweg waard tijdens je vakantie. In Urdaibai vind je stad Guernica, waarvan het door dictator Franco uitgevoerde bombardement zo treffend in beeld gebracht werd door Picasso. 

Verken de wijnregio

Ook neemt de reisgids Noord-Spanje je mee naar de prachtige Rioja regio. De wijngaarden onderweg maken je duidelijk dat je in een wijnregio bent. Vergeet niet om van een heerlijke Rioja te proeven en enkele flessen mee naar huis te nemen.

Reviews en beoordelingen Reisgids Noord-Spanje

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Noord-Spanje? Plaats je beoordeling

Tine verdijck 21 januari 2024

Heel bruikbare gids met goede tips !

Roger21 juni 2023

Zeer uitgebreide brochure en een goede leidraad om een verlof in Noord-Spanje te plannen en voor te bereiden. Het was voor mij een grote hulp. In 16 dagen en de volledige reisgids in detail volgen is volgens mij enkel weggelegd voor jonge mensen die dan ook uitgeput in Bilbao gaan toekomen. Deze reisgids is ideaal om in 3 maal 10 dagen af te werken met wat meer aandacht voor wandelingen of fietstochten in de natuur .

Brigetta7 maart 2023

Ziet er erg leuk uit, gaan er zeker gedeelte van gebruiken. Leuke tips

Jan19 februari 2023

Beknopte maar heel bruikbare gids die je langs de meest interessante maar soms toch minder bekende plaatsen loodst.

willy5 december 2022

het gegeven was voor mij heel leerzaam, en heb er items uitgehaald die zeer interessant waren en zelfs onbekend. waarvoor dank.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info