Reviews & beoordelingen: Verrassend Noord-Toscane (50)

Reiservaringen en beoordelingen Verrassend Noord-Toscane van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Autoroute 'Verrassend Toscane'? Plaats je beoordeling

Jos van Kasteren 21 november 2019

Beknopt maar duidelijke omschrijving.

KOEN HONDEKYN 1 augustus 2019

Ook in Italië waren jullie stadswandelingen (Siena, Assisi, Orvieto en Lucca) voor ons de ideale leidraad bij een eerste verkenning van een nieuwe stad !

Rik 19 juni 2018

Mooi overzicht met naast de klassiekers ook tips voor verrassende plaatsen. Een goeie combinatie om de regio te verkennen!

Henk Wiezer 8 februari 2018

De reisgids geeft een prima inzicht in de mogelijkheden. Wij wegen een aantal bestemmingen af en kiezen dan vervolgens. Daar helpt de informatie zeker bij! Italie is "redelijk" groot en we moeten kiezen.

Chabert Roland 7 december 2017

Bevat zéér bruikbare info. Klaar en duidelijk. Geeft een goed beeld. aangenaam om lezen

Miel Thomas 7 december 2017

Mooi overzicht dat aanzet om Toscane te bezoeken.

Ann Truyts 7 december 2017

we gaan de gids nog niet direct gebruiken, maar vinden 'm al wel heel duidelijk voor onze toekomstige reisplannen ...

Marjo Rens 3 december 2017

Reisgids ziet er goed uit. Helder en duidelijk. We verheugen ons al op de vakantie en de reisgids gaat zeker mee

Ashraf 2 augustus 2017

Prima reisgids, goed en duidelijk.

Hetty van Velzen 21 juni 2017

Wij hebben tijdens onze recente reis naar Noord Toscane veel plezier gehad van de gedetailleerde stadswandelingen die in de reisgids beschreven zijn. Te zijner tijd gebruiken we graag weer een gids voor een andere bestemming. Bedankt!

Pagina: 12345

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info