Reviews & beoordelingen: Checklist valies (79)

Reiservaringen en beoordelingen Checklist valies van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Checklist valies? Plaats je beoordeling

patrick morel 25 februari 2019

ik vind uw lijst heel goed dank u

Simons anita 31 oktober 2018

De checklist is ideaal om zeker niets vergeten mee te nemen. En ook voor onderweg om te zien als je alles nog bijhebt.

Guido Van Giel 18 oktober 2018

Heel handig om te gebruiken en niet voor verrassingen te komen staan wanneer je op je bestemming aankomt Bepaalde zaken kan je ook wel ter plaatse kopen, maar het laatste dat ik wil is op reis gaan en direct te moeten gaan shoppen.

Sonja Van Looy 18 oktober 2018

Misschien ook wel handig zijn papieren zakdoekjes. Nachtkleding heb ik zelf ook aangevuld Verder is de checklist een zeer handig werkinstrument. Door wat overbodig is te schrappen, kan ik deze naar mijn hand zetten om zo een gepersonaliseerde checklist te verkrijgen. Zo heb ik steeds net dat mee op reis dat ik nodig heb! Dankjewel

robby 20 september 2018

Eventueel oortjes of koptelefoon voor GSM & opladen leuke muziek op GSM

Nijns An 27 augustus 2018

Heel praktische en volledige lijst. Dank u

Anja Luyckx 28 juli 2018

Meest volledige lijst die ik gevonden heb! Merci!

Colson 18 juli 2018

zeer handige checklist,opgesomd voor vrouw ,man ,kinderen en gemeenschappelijke dingen die je meeneemt en waar je moet op letten voor je vertrek,dus in 1 woord zeer goede checklist.Bedankt

Lutgarde Covents 12 juli 2018

nergens heb ik vermelding gezien van pyjama of pon en kamerjas. Zeker nodig als je 's nachts om één of andere reden (bv. overstroming) je kamer, tent of camper moet verlaten.

RENODEYN Willy 8 juli 2018

zeer praktisch én nuttig !

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info