Reviews & beoordelingen: Checklist valies (79)

Reiservaringen en beoordelingen Checklist valies van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Checklist valies? Plaats je beoordeling

lieve Florizoone 20 juli 2017

Hartelijk dank! Ik vond het lijstje super!

Reinhilde 18 juli 2017

Ik vond de lijst heel praktisch opgesteld duidelijk en tot in de kleinste details. We hadden dit jaar niets vergeten. Zeer content. Dank u vriendelijk

De Rycke oscar 13 juni 2017

Informatief en goed dank daarvoor

Sheila 7 juni 2017

De checklist was super handig en zeer overzichtelijk!

Robert van Opstal 27 mei 2017

Heel goede en volledige checklist : uploaden en dan nazien wat voor u van belang is. a.d.h. van deze lijst zal u zo wie zo niets kunnen vergeten ... Een absolute must voor wie op reis gaat.

Phara 13 april 2017

heel praktisch en overzichtelijk

Alice Blondeel 31 maart 2017

De checklist voor de valies was compleet met nuttige tips. Dank u

Vandoorne Brigitte 31 januari 2017

Super die checklist. Ik heb er nog een zaklampje en een flessenopener aan toegevoegd. Ook een kopie van de identiteitskaarten. Een broekriem kun je meenemen maar best niet aandoen voor de heen-en terugreis, je moet ze voor de luchthavencontroles toch uitdoen.

Walter Boen 29 januari 2017

Vrij complete lijst. Naar aanleiding van de reis die mijn dochter ging maken naar Noorwegen heb ik deze lijst gebruikt ter aanvulling van mijn eigen reislijst. Toch nog enkele handige tips gevonden. Toppie

dokter marc ringoir (international red cross) 28 januari 2017

schrijf je adres NIET op je valies, bij de checkin op de luchthaven schrijven de dieven dat af, zo weten ze waar ze moeten inbreken.Schrijf er liever het adres op van je werk, een vertrouwenspersoon of je wijkpolitie.

Pagina: ...678

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info