Reviews & beoordelingen: Caminito del Rey (19)

Reiservaringen en beoordelingen Caminito del Rey van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Caminito del Rey? Plaats je beoordeling

Verhoeven Jan 25 januari 2019

Wij verblijven 4weken aan de Costa Del Sol en hebben al mooie dingen gezien dank zij jullie gids. Onder andere: Caminito del Rey wat een geweldige ervaring was’ en ook een prachtige natuur.

Marleen 24 januari 2019

De reis nog niet gemaakt, staat voor dit jaar in de agenda gepland. Maar het mooie van deze gids is dat er zoveel goeie info in staat dat je het gebied precies al kent! Niet veel reisgidsen kunnen deze pluim op hun hoed steken!

Diane Smeets 24 januari 2019

Wij hebben deze Caminito vorige week gedaan. Was een indrukwekkende wandeltocht met prachtige vergezichten. Langs diepe kloven en beneden prachtig turkoois water. Een aanrader !! Zullen zeker deze nog eens bewandelen.

Wim en Ingrid Schreurs-Staelens 17 januari 2019

Wij hebben de Caminito gedaan begin september en het was een fantastische ervaring ! Spectaculair maar veilig, overweldigende uitzichten, prachtige turkoois water beneden, midden in de natuur. Je voelt je in een andere wereld.. We zouden het meteen herdoen. Onze vrienden die elk jaar naar Spanje gaan, hebben hem al 4 x bewandeld!

peter michielsen 17 augustus 2018

wat een prachtige gids... moest het woord "goesting" nog niet bestaan, vond ik het, na het lezen van de reisgids, uit! wat heb ik goesting om naar ginder te vertrekken!

Luc Van Poucke 5 april 2018

Prachtige reisgids, aangegeven wandelingen omvatten veel van de prachtige - belangrijke bezienswaardigheden.

Peter Van Yper 22 maart 2018

Uitstekend, helder, boordevol waardevolle tips en to-the-point !

Ann Soens 22 maart 2018

Ben in de wolken met jullie reisgids. Deze heeft mij over de streep getrokken om deel te nemen aan die uitdaging! Zo’n prachtige natuur

Wil van Hooft 22 maart 2018

Wat de Caminito del Rey betreft, wij gaan deze route zeer zeker een keer doen. Wij zijn hier al een keer eerder geweest onvoorbereid en mochten deze wandeling niet meelopen. ( niet gereserveerd) gelukkig was de omgeving met name bij de stuwmeren zeer de moeite waard. Goed dat er op uw website vermeld staat dat er voor deelname aan deze wandeling gereserveerd moet worden.

De Groote Didier 6 maart 2018

de gids was nuttig voor aanvullende gegevens voor volgende rondreis naar Andalusië . Nu eerst terug Portugal . Bedankt

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info