Reviews & beoordelingen: Reisgids Andalusië (152)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Andalusië van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Andalusië: schitterende cultuur en natuur? Plaats je beoordeling

Ingrid Kosters 23 oktober 2018

De stadswandeling van Malaga was prima beschreven en heel duidelijk te volgen. Mooie route.Ik zou alleen het bezoek aan het fort Alcazar en het kasteel Gibralfaro op een ander moment plannen. Dit neemt al snel een dagdeel in beslag.

Willy Adriaensen 21 september 2018

Uitstekende gids, met mooi uitgestippelde stadswandelingen. Het zou nog mooier zijn als deze ook in GPX-formaat beschikbaar zouden zijn.

Rik 30 augustus 2018

De reisgids ziet er goed uit. Ik kan nog niet zeggen wat mijn ervaring is omdat we nog moeten vertrekken over een maand.

dirk peeters 13 juni 2018

Ik ga al verschillende jaren opeenvolgend naar Andalousie op vakantie. Dankzij de heldere en duidelijke gids van Euroreizen ontdekken we elke jaar nog nieuw dingen.

Sabone Lauwers 10 mei 2018

Super goede reisgids van Euroreizen van Andalusia. Top! Sabine

Helga Bronselaer 2 april 2018

Praktische gids . Citytrip Malaga

cindy vanhecke 28 februari 2018

Overzichtelijk en duidelijk. Zullen het binnenkort gebruiken op onze reis.

Harrie Bok 12 februari 2018

lekker handig

Ivo Pesic 31 januari 2018

Handige gids met nuttige tips. Duidelijke beschrijvingen van stadswandelingen.

Marc Warlop 5 januari 2018

Zeer bruikbare gids, knap samengesteld.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info