Reviews & beoordelingen: Reisgids Andalusië (156)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Andalusië van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Andalusië: schitterende cultuur en natuur? Plaats je beoordeling

Meryem 5 maart 2019

Heel fijn en handig.

GEYSELS Roland 5 februari 2019

Deze inlichtingen zijn een prachtige en nuttige aanvulling op onze voorgenomen reis naars Spanje

Annelies Meijer 28 januari 2019

Ik vind de reisgids duidelijk met goede informatie. Wij gaan de complete reisgids kopen binnenkort.

Luc Van der veken 21 december 2018

Zeer goed uitgewerkt document om onze reis goed te kunnen voorbereiden . Vroeger hebben we reeds de streek bezocht maar met dit document hebben we vastgesteld dat er nog veel te ontdekken is .

Ingrid Kosters 23 oktober 2018

De stadswandeling van Malaga was prima beschreven en heel duidelijk te volgen. Mooie route.Ik zou alleen het bezoek aan het fort Alcazar en het kasteel Gibralfaro op een ander moment plannen. Dit neemt al snel een dagdeel in beslag.

Willy Adriaensen 21 september 2018

Uitstekende gids, met mooi uitgestippelde stadswandelingen. Het zou nog mooier zijn als deze ook in GPX-formaat beschikbaar zouden zijn.

Rik 30 augustus 2018

De reisgids ziet er goed uit. Ik kan nog niet zeggen wat mijn ervaring is omdat we nog moeten vertrekken over een maand.

dirk peeters 13 juni 2018

Ik ga al verschillende jaren opeenvolgend naar Andalousie op vakantie. Dankzij de heldere en duidelijke gids van Euroreizen ontdekken we elke jaar nog nieuw dingen.

Sabone Lauwers 10 mei 2018

Super goede reisgids van Euroreizen van Andalusia. Top! Sabine

Helga Bronselaer 2 april 2018

Praktische gids . Citytrip Malaga

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info