Rondreis Andalusië: 10 dagen bij Belgen in B&B's

Genieten van alle hoogtepunten tijdens je vakantie Andalusië

Met deze rondreis Andalusië brengen we je gedurende 10 dagen langs de mooiste witte dorpjes van Andalusië. Daar zijn klinkende namen bij zoals Granada de Cordoba en Ronda maar ook totaal onbekende dorpjes waar je rustig kan wandelen en genieten. Uniek aan deze rondreis Andalusië is dat we kozen voor Belgische Bed and Breakfasts. Je logeert telkens 3 nachten in elke B&B die mooi verspreid liggen over Andalusië. Lees meer   

Met deze rondreis Andalusië verken je ook prachtige natuurgebieden zoals Las Alpujarras, Sierra de las Nievas en het bekende Sierra Nevada. Daar ligt meteen de cultuurstad Granada met het Alhambra.
  • Logeer bij Belgen in hun B&B's
  • Bezoek een wijnkelder met degustatie
  • Ontdek onbekende plekjes
  • Wandel in unieke natuurgebieden
  • Maak deze rondreis Andalusië met onze reisgids
Boekbaar vanaf december

Wandel door de smalle straatjes van Ronda

Met deze rondreis Andalusië verken je ook prachtige natuurgebieden zoals Las Alpujarras, Sierra de las Nievas en het bekende Sierra Nevada. Daar ligt meteen de cultuurstad Granada met het Alhambra. Alle toppers liggen nooit ver weg van onze voorgestelde logeerplaatsen. En dat is gedurende zes dagen ook zo met het strand van de Costa del Sol. Mogen we eerlijk zijn? Tien dagen zal te kort zijn.

Een van de bezienswaardigheden op deze rondreis Andalusië is het stadje Ronda. Het is een van de mooiste witte stadjes van Andalusië. Maak zeker een wandeling door de smalle straatjes met de witte huisjes. Bijzonder is dat Ronda is gebouwd boven op een rots, zodat de stad goed verdedigd kon worden. In Ronda vind je een aantal bruggen die je naar de oude stad brengen. Vanaf deze bruggen heb je een prachtig uitzicht. 

De moeite waard tijdens je vakanties Andalusië zijn ook de paleizen van de stad, zoals het Palacio de Mondragon en het paleis waarin het Museo Lara is gevestigd. Verder herbergt Ronda een Bandietenmuseum, waar je alles te weten komt over rovers en dieven. 

Rondreis Andalusië 10 dagen op de kaart

Gratis reisgids?

Gratis reisgids downloaden

Reviews en beoordelingen Rondreis 10 dagen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Rondreis Andalusië: 10 dagen bij Belgen in B&B's? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info