Reviews & beoordelingen: Troyes stadsbezoek (34)

Reiservaringen en beoordelingen Troyes stadsbezoek van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Citytrip Troyes: stad vol verrassingen? Plaats je beoordeling

Luc 10 september 2019

Met deze gids heb je alles bij de hand !

Vandewiele marie jo 2 juli 2019

Troyes mooie stad en ook de omgeving van de aube en de kleine dorpjes zijn leuk om te bezoeken .Een mooi en verrassend stukje Frankrijk .

Marij Bollen 15 mei 2019

Al in Troyes geweest en heel veel stadjes in de champagnestreek maar met deze praktische gids komen we bij leuke plaatsen die we anders niet zouden tegenkomen bij een gewone wandeling in de stad

Marc Teerlinck 14 april 2019

Overzichtelijke beschrijving van de wandelroute in Troyes. We hebben er dankbaar gebruik van gemaakt.

Tania Willocx 7 maart 2019

Hallo, De reisgids is heel praktisch en beschikt over nuttige tips en info. Eind maart hebben wij een tripje naar de champagne streek gepland. De gids bespaart ons heel veel tijd en opzoek werk, wat niet onbelangrijk is in het jachtige leven van vandaag. Het lijkt of je het allemaal al eens beleefd. Dus dubbele vakantiepret!!! Dank je wel voor de topgids šŸ‘šŸ»

Else Jansen 19 februari 2019

Troyes, inderdaad een charmante oude stad, vol pittoreske verrassingen. Alleen... die andouillette, zelfs de super AAAAAAAAAAA: blijf er af! Dégoûtant, stinkt naar kots en stront, en zo smaakt het ook.... Houd de illusie levend en blijf gewoon enkel de naam onthouden. Verder: Troyes is een aanrader!

Jane VH 5 september 2018

Met een vriendin trok ik naar de champagnestreek. Veel tijd voor opzoekingen hadden we niet. Gelukkig vond ik jullie reisgids. Ik stuurde die door naar die vriendin die dacht het belangrijkste te noteren en het uiteindelijk zowat allemaal overschreef voor Laon en Troyes. Laon was een mooie starter en in Troyes bracht de wandeling ons langs mooie plekjes en echte pareltjes. Die vriendin was reeds in Troyes, maar zag nu veel meer. Jullie reisgids is een echte aanrader...

sabine 12 oktober 2017

Super gegidsd, we hebben de wandeling in Troyes gedaan

FoquƩ Karel 5 oktober 2017

Troyes : goede gids ; geen opmerkingen

daniel van hulle 14 september 2017

Zeer goede gids ,waarvoor dank Daniel en Josette

Pagina: 1234

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info