Troyes staat garant voor vele uren winkelplezier in Outletwinkels

Alle merkkleding tegen bodemprijzen te vinden

Zoals je in onze reisgids kunt lezen kun je niet om de borden ‘Magasins d’usines’ heen tijdens je vakantie in Troyes. Deze outlet- of fabriekswinkels zijn gelegen op twee plaatsen aan de rand van Troyes: Pont-Sainte-Marie en Saint-Julien-les-Villas. Beide locaties hebben elk meer dan 100 winkels en zijn samen goed voor 400 merken. Dat Troyes zoveel outlet winkels heeft is geen toeval. Lees meer

Geniet van uren winkelplezier op een van de twee locaties in Troyes, elk met meer dan 100 winkels.
 • Golden Tulip Troyes **** inclusief ontbijtbuffet

  Troyes 4 dagen in hotel 4* incl. ontbijtbuffet

  Golden Tulip Troyes **** ligt op slechts 7 km van Troyes en leent zich uitstekend voor een verkenning van de hoofdstad van de Champagnestreek. Inclusief ontbijtbuffet, gratis gebruik van fietsen en afgesloten parking.

  va.€ 119 - Boek nu
 • Geniet van enkele uurtjes shoppen in Troyes
 • Koop kledij tegen bodemprijzen het ganse jaar door
 • Twee locaties: elk meer dan 100 winkels, 400 merken
 • Ruime parkeermogelijkheden
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Deze stad is al vanaf de 12e eeuw een prominent speler in de textielindustrie en sinds de industriële revolutie het belangrijkste productiecentrum van confectiekledij. De fabriekswinkels openden reeds in de jaren ’60 hun deuren. Het was echter pas vele tientallen jaren later dat dit fenomeen ook in de rest van Europa een succes werd. Je kunt hier het hele jaar door merkkleding kopen met kortingen die kunnen oplopen tot wel 50%.

Pont-Sainte-Marie

In Pont-Sainte-Marie ligt Mc Arthur Glen, dit was het eerste centrum van fabriekswinkels. Parkeer je voertuig net voor de ingang of nog beter op de grote binnenplaats. Het winkelcentrum is letterlijk uit zijn voegen gegroeid en als je de parking verlaat, kom je in Marques City en deel 2 van Mc Arthur Glen. Aan de andere kant van Troyes, in Saint-Julien-les-Villas ligt Marques Avenue pal in het centrum. Parkeren is mogelijk achteraan de winkels en het is niet nodig om je auto te verplaatsen voor uren winkelplezier.

Kijk voor meer informatie op de volgende websites:

Reviews en beoordelingen Shopping Outletwinkels

Heb je zelf tips of opmerkingen over Troyes: uren winkeplezier in Outletwinkels? Plaats je beoordeling

M.Tossijn18 mei 2016

Troyes is een relaxte, speelse stad met alles wat je van een typisch Franse campagne stad. Het complete outlet dorp wat aan de grenzen van de stad ligt is ongekend groot en uitgebreid en is een beetje de kers op de taart. super!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info