Ontdek meer met de gratis reisgids Portugal

Bezoek mooie plekjes, zoals Guimaraes, Aveiro, Coïmbra, Lissabon en Porto

De gratis reisgids Portugal laat je kennismaken met al het moois dat dit land te bieden heeft. Doordat het land behoorlijk groot is en omdat er bijzonder veel te zien en te beleven is, kan het erg handig zijn om de reis vooraf goed in te delen. Op die manier hoef je geen belangrijke steden en bezienswaardigheden te missen. Lees meer

Met deze complete reisgids ontdek je de veelzijdigheid van Portugal.
Reisgids Portugal
Ontdek meer met de gratis reisgids Portugal
  • Ontdek Portugal met onze reisgids (80 blz)
  • Maak een stadswandeling in Lissabon
  • Bezoek het mooie Coïmbra
  • We brengen je naar de spectaculairste stranden
  • Geniet van de vele natuurgebieden
  • Cultuur beleven in Porto en Guimaraes
  • Gastronomisch genieten, lees onze tips
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Gratis bij reservatie van een vakantie.

Ontdek de veelzijdigheid van Portugal

De hoofdstad Lissabon kan tijdens jouw reis met de reisgids Portugal zeker niet overgeslagen worden. Deze stad heeft erg veel te bieden, waardoor je ervoor kan kiezen om hier wat langer te verblijven. Naast Lissabon zijn er nog een heleboel andere steden die ook zeker een bezoek waard zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de eeuwenoude universiteitsstad Coïmbra in het noorden. Hier kan je verschillende bezienswaardigheden bezichtigen, zoals oude universiteitsgebouwen, maar ook de oude en nieuwe kathedralen Sé Velha en Sé Nova.

Ook in het meer centrale deel van het land kan je bijzonder veel schoonheid ontdekken. een absolute aanrader is het kloostercomplex van Batalha en de indrukwekkende plaats Fatima in de omgeving van Leiria en Tomar. Daar vind je het Castelo do Leiria en het klooster Convento do Cristo.

Geniet aan de kust

Tot rust komen aan de kust is heel eenvoudig door gebruik te maken van de reisgids Portugal. Zon, zee en strand zijn te vinden in ontzettend veel mooie gebieden aan de kust. Aan de Algarve kan je bijvoorbeeld genieten van vele toeristische attracties. Je kan hier dan ook genieten van lekker eten en drinken op een terrasje, mooie bezienswaardigheden en een gezellige sfeer.

Naast de omgeving van de Algarve is Viana do Castelo ook erg geschikt voor een vakantie aan de kust. Deze plaats staat namelijk bekend als badplaats, vissershaven en historisch centrum. Ook Aveiro is zeker de moeite waard, aangezien deze oude havenstad vaak 'het Venetië van Portugal' wordt genoemd. Hier kan je de kanalen bevaren, maar ook heerlijk eten op de vismarkt.

Verken prachtige natuurgebieden

Portugal kent verschillende adembenemende natuurgebieden. Het Nationaal Park, Parque Nacional Peneda-Gerès genaamd, is hiervan de meest indrukwekkende. Dit Nationaal Park bestaat uit een gebied met verschillende bergen, waarvan de hoogste 1538 meter is. Ook kan je hier in de buurt veel steden en dorpjes vinden met veel bezienswaardigheden.

De reisgids Portugal kan je daarnaast ook naar het natuurpark Serra da Estrela brengen. In dit enorme natuurpark zijn verschillende soorten flora en fauna aanwezig, waardoor het erg interessant is. Ook kan je hier genieten van prachtige uitzichten.

Reviews en beoordelingen Reisgids Portugal

Heb je zelf tips of opmerkingen over Ontdek meer met de gratis reisgids Portugal? Plaats je beoordeling

Laure De Vreese29 januari 2018

Overzichtelijke opsomming van de highlights. Ook de minder toeristische doch interessante items komen aan bod. Bevat een stadswandeling en 2 overzichtelijke kaarten.

Patrickn29 januari 2018

Zoals altijd dik in orde !!! Bedankt, en doe zo voort !!!

Marco8 januari 2018

Brochure as zeer nuttig, bedankt !

Mirte11 oktober 2017

Het is een handige en overzichtelijke gids. Je krijgt veel info. Er staat veel in beschreven. Het is een echte aanrader om mee te nemen opreis.

paul van munster5 juni 2017

overzichtelijke gids

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info