Reviews & beoordelingen: vakantie Portugal (9)

Reiservaringen en beoordelingen vakantie Portugal van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Willem 9 mei 2023

De kwaliteit van de Portugal gids is veel minder dan die van bijv. IJsland en Schotland. Ik heb de indruk dat de schrijver deze "reis" niet uit eigen ervaring heeft opgetekend. Het is eigenlijk geen reis maar een verzameling van internet geplukte beschrijvingen. Niet consistent, bijv vwb de GPS notaties: de ene keer in graden/minuten/seconden, dan in decimale graden en dan weer (lijkt het) een copy vanuit Google maps (15 decimalen). Deze gids mag de naam "complete rondreis" niet hebben, de kwaliteit van de inhoud laat erg te wensen over. Duidelijk geen "value for money".

Mols 30 april 2023

Ik maak vaak gebruik van deze pre- view 's om voor onszelf een reisplan op te stellen omdat ze echt wel goed, handig en tijdbesparend zijn. Ik beveel ook regelmatig jullie site aan bij familie en vrienden die een kant en klare vakantie zoeken..

Marion Maessen-Laumen 10 december 2021

Ik heb niks om op of aan te merken Alles is duidelijk ,perfecte uitleg enz Toppie šŸ‘ Vele dank hiervoor en ā€¦..ga zo door ā˜˜ļøIn een goed en gezond 2022 šŸŽ„šŸ¾šŸ„‚Fijne Feestdagen gewenst aan iedereen en nogmaals dank voor alles !!!šŸ’

Monya 3 maart 2020

Toffe basis om in Lissabon te bezoeken. De reisgids van Barcelona was ook top, dus deze zal ook zeker weer van pas komen!

Hdegreef 9 november 2018

Prima in orde om een globaal overzicht te hebben. Goede basis om verder te zoeken, meer gedetailleerd info.

heidi belmans 2 december 2017

Het was duidelijk en overzichtelijk. Grote hulp

brigitte 26 november 2017

Mooie gids, sluit goed aan bij mijn uitgewerkte rondreis. Toch nog een paar onbekende dingen gevonden. Proficiat !!!!

Marika 26 juni 2017

Mooie uitleg ,veelzijdig en minder toeristische items komen ook aan bod

Patrick 19 juli 2016

Bezoek ook het "Science Museum of the University of Coimbra". Dit kan je bezoeken in combinatie met de universiteitsbibliotheek. De rondleiding is volledig in het Engels met uitvoerige uitleg van alles wat er te zien is. Echt een aanrader !!!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info