Reviews & beoordelingen: Dourovallei en Salamanca (26)

Reiservaringen en beoordelingen Dourovallei en Salamanca van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Geniet van de rondreis Noord- en Centraal-Portugal? Plaats je beoordeling

john 22 november 2018

geweldig bedankt

Charles ontrop 11 maart 2017

Wandeltochten in Lissabon en Porto zijn goed, je krijgt een prima indruk van alle belangrijke gebouwen en musea in deze steden

W.vanden Hengel 13 januari 2017

Wij hebben de wandelingen door Porto gelopen. Zeer de moeite waard. Geert van Euroreizen geeft goeie tips! We blijven hem volgen.

m.l.meijers 27 december 2016

zeer leuke en interessante reisgids die goed kan dienen om een mooie vakantie te plannen. wij gaan er deze zomer dan ook gebruik van maken. We zijn er al 2 keer geweest maar nog lang niet uitgekeken.

Huib Willemse 27 december 2016

Prima reisgids ! Nog een kleine tip: als je de Douro mooi wilt zien, en zowel de oevers vanaf de rivier als de rivier zélf, ga dan per boot de rivier op en ga per trein terug (neem de 'gewone' trein terug, geen speciale toeristentrein). De bootmaatschappij verkoopt normaal gezien retourbiljetten, maar als je het vraagt verkopen ze je ook graag slechts een heen-biljet (en ons hebben ze zelfs geholpen om het treinbiljet te bestellen). Ook nog dit: ga in Lissabon eens met een boot de haven uit, prachtig! Wij gingen met Palmayachts (www.palmayachts.pt), gerund door een sympathiek echtpaar, vanuit de jachthaven, en het was fantastisch. We zullen deze gids zeker gebruiken bij ons volgende bezoek, want Euroreizen toont niet alleen de 'platgetreden paden' maar ook onverwachte leuke bestemmingen.

Manhaeve Wilfried 26 december 2016

Verzorgde gids met leuke tips. We zullen er zeker gebruik van maken.

a.pustjens 15 december 2016

gaan we zeker rijden goeie uitleg

Cor tulling 15 december 2016

Maar aanleiding van de omschrijving hebben wij de reis gelijkt geboekt.

levrau dirk 13 december 2016

portugal gedaan in 2015 en veel uit jullie reisgidsen gedaan.

Johan 13 december 2016

De rrondreis is zeer goed samengesteld en vooral duidelijk.

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info