Reviews & beoordelingen: Noord-Portugal (24)

Reiservaringen en beoordelingen Noord-Portugal van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Geniet tijdens een rondreis Noord-Portugal? Plaats je beoordeling

Erwin 3 september 2020

Praktische handleiding voor het opstellen van een reisroute met heel veel inspiratie.

ghyselen martine 28 februari 2019

Zeer goede en praktische reisgids !

M. Sterkens 4 februari 2019

zeer praktisch, exact de toer met de highlights die op onze planning stonden.

Wim Noppen 16 juni 2017

beknopt en overzichtelijk met goede reistips een welkome aanvulling op mijn reisbescheiden

N.Mares 20 mei 2017

We genieten op dit moment van de rondreis in Portugal. We maken dankbaar gebruik van de informatie van uw reisgids. We zijn op dit moment in Campo Major. Daar hadden we graag wat meer informatie over de omgeving gehad. Voor de rest : petje af voor uw verzorgde gidsen. Dank, N.Mares

Tassenoy eddy 29 april 2017

Prachtige reisgids. Iedere dag van ons verblijf hebben wij gebruik gemaakt van de gids . Hebben zo veel ontdekt zonder extra opzoekingen te moeten doen.

roosmarijn Van Duyse 14 april 2017

Prima idee over hoe en wat en wanneer Portugal te bezoeken, keuzes te over !

Walter Brans 20 maart 2017

Vooral de info over de verschillende steden houden we bij om een (variabele) reisroute uit te stippelen. Afhankelijk daarvan + kilometer aantal zullen we twee à drie verblijfhotels zoeken / boeken.

klaassen f 12 februari 2017

Dit jaar viel onze keuze op Portugal, onbekend gebied voor ons. Dank zij deze gids kunnen we van onze plannen een top-reis maken. Dank U wel

Eugene Houben 5 februari 2017

Mooie duidelijke uitleg Heb deze voor mijn vrienden zijn erg blij ermee .. Zij gaan in augustus naar Portugal Voor 4 weken .. Mvgr eugene

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info