Reviews & beoordelingen: Cordoba (12)

Reiservaringen en beoordelingen Cordoba van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Cordoba bezoeken? Ontdek alle bezienswaardigheden!? Plaats je beoordeling

Luc Henau 15 juni 2019

Mooi en verrijkend - toeristisch te druk.

Roger Van Hooydonck 25 november 2018

We gaan pas in mei maar uit ervaring weten we dat we dank zij jullie al heel wat informatie en gegevens kunnen te weten komen. Wij hebben al veel positieve ervaringen gehad met jullie tips. Waarvoor dank!

Carina 1 maart 2018

Prachtige duidelijke gids, waardoor ik enorm geniet van de voorpret. bedankt hiervoor.

marc geusens 23 februari 2018

Best bruikbare reisgids met voor elk wat wils. Kijken uit naar de Caminito! Als het weer dan nog meezit (einde mei): E VIVA ESPANA! OLé

[email protected] 25 januari 2018

Zeer tevreden. Reisgids met heel goede, beknopte en belangrijkste info over aangeraden bezoeken. Goede leidraad als voorbereiding voor bezoek aan Cordoba.

Eddy Van den Bosch 15 mei 2017

Prima, enorm bruikbaar!

Senne Van den Broeck 5 mei 2017

Zeer leuke reisgids met alles in de omgeving kort opgesomd. perfect om van te starten om iets te weten te komen over de omgeving. Het zou leuk zijn moest ook de wandeling beschikbaar zijn om te downloaden. Voor de rest alles in orde. ANTWOORD redactie: er verschijnt einde mei een complete wandeling in Cordoba, zijn pas terug van het zonnige Andalusië :-)

Vermeersch 8 november 2016

Een nutttige gids met de voornaamste bezienswaardigheden. Wij hebben deze wandeling in 2 dagen afgelegd. Bij bezoek aan Alcazares kan je een 3 tal uur rondlopen. Het uitzicht op de Giralda toren is de moeite en in Sevilla kan je gemakkelijk verloren lopen , een wir war vzn straten.

Desmarets Joke 5 oktober 2016

Ik vertrek maar 15/10 richting Sevilla en Cordoba en om oa. vrienden te bezoeken en om zoveel meer in de regio te bekijken, vandaar op zoek naar zoveel mogelijk info... De info in de stadsgidsen en de rondrit in Andalusië lijken mij meer dan OK, maar dat zal maar blijken als we daar zijn. In ieder geval heb ik dit uitgeprint en ik zal er dus dankbaar gebruik van maken. Het lijken mij dagen om echt naar uit te kijken. Bedankt

Ria Van der Auwera 12 mei 2016

Zeer duidelijke en overzichtelijke gids. Alles staat éénvoudig opgesomd, een niet te missen gids.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info