Zoo van Beaval: mét panda's

Wat rustigere dierentuin

De Zoo van Beauval is een grote dierentuin met een gigantische variatie aan dieren, waaronder panda’s. In 2012 kreeg deze zoo, als enige in Frankrijk, het recht om panda’s aan zijn publiek te tonen. Het opzet van de gebouwen, de bewaking en de huisvesting is identiek aan wat je in het Belgische Paira Daiza te zien krijgt. Alleen is het hier veel rustiger, de hype is hier voorbij of volgens een bewaker is die hype er nooit geweest. ‘Een Fransman maak je niet zo gek’, zei hij. De panda’s zijn ook met twee: Huan Huan en Yuan Zi. Lees meer

  • Volg het traject om niets te missen
  • Je bent dan wel een ganse dag weg
  • Eten kan je overal in het park
  • Lunch in openlucht bij de panda’s
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Het park is duidelijk uit zijn voegen gebarsten. De paden zijn dikwijls smal en alles staat allemaal nogal dicht op elkaar. Daarom is er een traject aangegeven dat je kan volgen om toch niets te missen. Zorg er gewoon voor dat alle nummers op elkaar volgen. Je bent dan wel een ganse dag weg. Bij de ingang krijg je automatisch een plannetje.

Eten kan je overal in het park maar het viel wel op dat aan drinken komen voor 12 uur zeer moeilijk was. Een tip, er staan automaten op de verdieping om naar het tweede deel van de dierentuin te gaan. Doordat er voortdurend werd uitgebreid ligt er ook nog een deel van de dierentuin aan de overkant van een rijbaan. Er is een passerelle boven de weg om er te komen. In dat deel zitten de panda’s. Het is niet allemaal zo goed aangegeven. De panda's zitten bij nummer 49 op de kaart die je krijgt bij de ingang. Wij kochten een lunch in openlucht bij de panda’s, heel lekker en niet duur.

Postcode : 41110 Saint-Aignan-sur-Cher
GPS-coördinaten: N 047°14’50.7”    E 001°21’15.5”
Voorzie een ganse dag voor een bezoek: www.zoobeauval.com

Reviews en beoordelingen Zoo van Beauval

Heb je zelf tips of opmerkingen over Zoo van Beauval? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info