Reviews & beoordelingen: vakantie Loirevallei (9)

Reiservaringen en beoordelingen vakantie Loirevallei van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Rik & Mieke 30 september 2019

Fijn, zo'n degelijke reisbeschrijving over de Loirevallei. Het boeit mij vooral dat de geschiedenis hierin mooi verweven zit. De verschillende aspecten van deze mooie streek komen uitgebreid aanbod.

Ivo 20 september 2017

Beknopt overzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden in de Loire vallei. Goed overzicht ligging belangrijke kastelen, handige kaartoverzichten.

Joke 20 februari 2017

Weer een hele mooie gids. Wij gaan hem zeker gebruiken als we komende zomer op vakantie gaan in de Loire streek.

therese reychler 16 oktober 2016

..handige ,informatieve en practische reisgids !

Katleen 4 september 2016

interessante reisgids met gericht info

Hans van Teffelen 23 juni 2016

De informatie is zeer bruikbaar en brengt ons naar verrassende plaatsen. De achtergrond informatie is interresant en helpvol bij de bezoeken aan hystorische plaatsen en gebouwen

Hans van Teffelen 23 juni 2016

De informatie is zeer bruikbaar en brengt ons naar verrassende plaatsen. De achtergrond informatie is interessant en helpvol bij de bezoeken aan hystorische plaatsen en gebouwen

Roger Seynaeve 29 mei 2016

Zeer interessante reisgids. Vervangt voor ons vele andere reisgidsen. We hebben volop in de brandstofcrisis gezeten en hebben onze reis na rijp beraad onderbroken en zijn met pijn in het hart huiswaarts gekeerd.(25 MEI 2016)

Guy Stercq 10 april 2016

een handige, zeer volledige brochure over de kastelen van de Loire

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info