Reviews & beoordelingen: Autoroute Frans-Vlaanderen (17)

Reiservaringen en beoordelingen Autoroute Frans-Vlaanderen van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Autoroute Frans-Vlaanderen? Plaats je beoordeling

Peggy 19 augustus 2020

Heel goede leidraad! Leuk om wat extra info te krijgen bij wat je ziet. Ook de wandelingen zijn perfect te volgen. Een echte meerwaarde!

Philippe 14 augustus 2020

Goede tips om een ‘Corona prof’ dichtbij uitstapje te maken

Guy depovere 22 december 2019

Het ziet er mooi uit zal zeker deze zomer verschillende plaatsen bezoeken.

Raïce Devoldere 20 juli 2019

Prachtige gids, slechts gedeeltelijk gedaan, maar wordt zeker vervolgd! Plekjes waar je zelf niet zou komen, smaakt naar meer! Super

Caroliene 20 juli 2019

Goede beschrijving, ik heb er veel aan gehad. Zonder de gids had ik veel gemist. Ook bij de planning van de reis was de gids een prima leiidraad.

Van Landeghem Lieve 2 juli 2019

Zeer handige, duidelijke en goede route begeleiding. Niet volledig kunnen doen maar zeker aan te bevelen.

Galle Eric 11 mei 2019

De reisgids "Reisgids Autoroute Frans-Vlaanderen" is een rijke bron van informatie met interessante tips.Ik zal de gids in mijn vriendenkring aanbevelen.Hartelijk dank omdat U mij deze gids hebt toegestuurd.

Laurence 22 april 2019

Zeer handige reisgids met leuke wandelingen, die zeer interessant waren. We gebruiken hem zeker nog eens als we opnieuw die richting uit gaan, want we hebben niet alles kunnen bezoeken.

Roland Horvath 12 april 2019

Niets dan goeds over de reisgids Frans-Vlaanderen. Goed gepresenteerd en uitgewerkt met kennis van zaken. Dat alles kan men zo overnemen of er een selectie uit maken. Buitengewoon interessant. Frans-Vlaanderen, een streek, die wij Vlamingen niet goed kennen, en toch is ze niet ver af. Hartelijk dank voor de reisroute.

Verlinde Roland 31 januari 2019

Zal mij heel goed van pas komen om een reisje in te richten voor de vrienden.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info