Stadswandeling Cassel

Een stadje vol bezienswaardigheden

Met onze wandelroute in Cassel maak je een mooie wandeling tijdens je vakantie Noord-Frankrijk langs pleinen, Vlaamse estaminets, stadswallen en -poort, musea, kerk en andere bezienswaardigheden. Lees meer

Je wandeling ligt bezaaid met kasseien, oneffen wegen en paden.
  • Bezoek Cassel 
  • Wandel langs pleinen, musea en kerken
  • Ga eens binnen in een Vlaamse estaminet
  • Ontdek de charme van Cassel
Gratis preview reisgids downloadenVolledige reisgids kopen voor € 10

Stadswandeling Cassel op de kaart

Je zal versteld staan wat zo'n klein stadje allemaal te bieden heeft. En bovendien wandel je tot bij de mooiste uitzichtpunten. Je wandeling ligt bezaaid met kasseien, oneffen wegen en paden maar dat maakt de charme van Cassel er nog groter op. 

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Cassel

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Cassel? Plaats je beoordeling

Jan13 september 2020

zeer handige gids en zeker ook omstreken niet vergeten

Henk Houwen29 maart 2020

Saint-Omer is een mooie Noord-Franse stad om eens te gaan wandelen en bij goed weer te terrassen. De gids is een goede leidraad !

Dewolfs Etienne23 juli 2019

Wij hebben Cassel bezocht ter gelegenheid van de Breugeltentoonstelling. Met de gegevens van de gedownloade gids hebben we deze stad die verleden jaar verkozen werd als "Plus beau village de France" bezocht en ervan genoten

Annie Lamote1 juli 2019

Cassel is een zeer mooi stadje om te bezoeken en hierbij helpt zeker de wandelgids van Euroreizen. We zijn rond de middag gestart op de gratis parking aan de Place Vandamme. Kort daarna kwamen we aan de estaminet 't Kasteelhof, waar we het middagmaal genomen hebben. Dit laatste is zeker een aanrader en hoewel het heel druk was, bleef het personeel attent en heel vriendelijk. Een aanrader is ook het Musée Départemental de Flandre waar er nog tot 14 juli een prachtige tentoonstelling loopt over de feesten en kermessen ten tijde van de Bruegels. De toegangsprijs is slechts 8 euro en 2 euro voor een audiogids.

Katerine Pitellioen9 oktober 2017

alles was in orde bedankt

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info