Stadswandeling Cassel

Een stadje vol bezienswaardigheden

Met onze wandelroute in Cassel maak je een mooie wandeling tijdens je vakantie Noord-Frankrijk langs pleinen, Vlaamse estaminets, stadswallen en -poort, musea, kerk en andere bezienswaardigheden. Lees meer

Je wandeling ligt bezaaid met kasseien, oneffen wegen en paden.
  • Bezoek Cassel 
  • Wandel langs pleinen, musea en kerken
  • Ga eens binnen in een Vlaamse estaminet
  • Ontdek de charme van Cassel
Gratis reisgids downloaden

(onderdeel van reisgids Saint-Omer)

Stadswandeling Cassel op de kaart

Je zal versteld staan wat zo'n klein stadje allemaal te bieden heeft. En bovendien wandel je tot bij de mooiste uitzichtpunten. Je wandeling ligt bezaaid met kasseien, oneffen wegen en paden maar dat maakt de charme van Cassel er nog groter op. 

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Cassel

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Cassel? Plaats je beoordeling

Dewolfs Etienne23 juli 2019

Wij hebben Cassel bezocht ter gelegenheid van de Breugeltentoonstelling. Met de gegevens van de gedownloade gids hebben we deze stad die verleden jaar verkozen werd als "Plus beau village de France" bezocht en ervan genoten

Annie Lamote1 juli 2019

Cassel is een zeer mooi stadje om te bezoeken en hierbij helpt zeker de wandelgids van Euroreizen. We zijn rond de middag gestart op de gratis parking aan de Place Vandamme. Kort daarna kwamen we aan de estaminet 't Kasteelhof, waar we het middagmaal genomen hebben. Dit laatste is zeker een aanrader en hoewel het heel druk was, bleef het personeel attent en heel vriendelijk. Een aanrader is ook het Musée Départemental de Flandre waar er nog tot 14 juli een prachtige tentoonstelling loopt over de feesten en kermessen ten tijde van de Bruegels. De toegangsprijs is slechts 8 euro en 2 euro voor een audiogids.

Katerine Pitellioen9 oktober 2017

alles was in orde bedankt

Hari Jacobs12 december 2016

Zeer interessante verteltrant om een stadwandeling te maken. Ik zal er zeker gebruik van maken.

Viviane Duyck17 november 2016

De brochure die gedownload werd hebben we goed kunnen gebruiken. We hebben zowel de stadswandeling in Cassel als die van Saint-Omer gedaan. We hebben echt genoten van de wandelingen. Zo kom je ook op de meest interessante plekjes. Ook de route vanuit Poperinge naar Cassel is zeker de moeite door het prachtig uitzicht. Kortom de streek is zeker de moeite om te doen niettegenstaande het maar een 50 km van Roeselare is.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info