Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Saint-Omer (9)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Saint-Omer van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Saint-Omer? Plaats je beoordeling

Christine 26 augustus 2020

nuttige info

Eric Jonckheere 26 juli 2019

Prima om een kortere of langere wandeling in de stad of de streek van St Omer te maken. Heel praktisch opgesteld. Jammer genoeg is het uitprinten een probleem, maar misschien heeft dit met mijn computer te maken.

Ronny Devos 12 maart 2019

Stadswandeling gedaan met groepje mensen (8 volwassenen). Zeer mooie wandeling met bezoek aan het stadspark dat je kan verruimen met bijkomende kaart te verkrijgen via de toeristische dienst van Saint-Omer. Voert je langs de meeste bezienswaardigheden, waarbij je wat bijkomende informatie geniet. Duidelijke omschrijving van zowel de route als de bezienswaardigheden.

Cindy 16 november 2018

Leuke wandeling die je langsheen alle highlights van het stadje voert. Goede begeleidende informatie.

Pascal D 20 september 2018

De reisgids durft het ook aan om 'te vermijden' plaatsen op te nemen, dat had ik nog nergens voorheen gelezen. De details gaan ver genoeg, maar er wordt in deze gids niet langdradig ingegaan op alle details. Kort en bondig, maar wel to-the-point. Bedankt hiervoor ! Was heel nuttig.

de bondt agnes 6 september 2018

We hebben een prachtige dag gehad in Saint-Omer. Rustige parkeerplaats, mooie en interessante tentoonstelling met boottocht en goed beschreven stadswandeling.

Vief West-Vlaanderen 17 mei 2017

Vrij groepsbezoek van gepensioneerden aan St. Omer. Wandeling is zeer goede leidraad voor een kennismaking met de stad. Duidelijk parcours.

andre beunens 1 september 2016

fantastische info ter voorbereiding van onze trip, bedankt hoor!!

Ria Bogaerts 12 oktober 2015

De wandeling door Cassel was TOP! Perfecte startplaats, mooie wandeling langs alle bezienswaardigheden. Alle mogelijkheden van de stad zitten erin verwerkt. De wandeling door St Omer was minder interessant. De mogelijkheden in de streek Frans-Vlannderen zijn correct. We vonden nog een mogelijkheid tot bezoek aan een jeneverstokerij in Houlle. Dankzij deze brochure hebben we een mooi weekendje voor onze vrienden kunnen ineen steken. Bedankt daarvoor :)!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info