Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Bad-Münstereifel (12)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Bad-Münstereifel van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling door Bad-Münstereifel? Plaats je beoordeling

Katleen DIERICKX 25 juli 2021

Duidelijke beschrijving van de stadswandeling Bad-Munstereifel.

Jan 19 december 2019

Prima handleiding. Prachtige locaties bezocht, in bijzonder Bad Munstereifel en Monschau. Heel leuk wandelgebied, geschikt voor iedereen.

van Laere Willy 5 juli 2019

beste maillezer,wij zijn zeer tevreden over uw prachtige beschrijving van en over de ijfel.wij zullen zeker gebruik maken van deze.hartelijk dank.met vriendelijke en zonnige groeten 🤗

Peter 25 juni 2019

Zoals gebruikelijk een heldere en informatieve beschrijving van de stadswandeling Bad-Munstereifel.

roland cappelier 12 mei 2019

ondanks de grote trekpleisters zijn we de kleintjes gaan bezoeken ,oud kronenbourg en blankenheim.het laatste vonden wij super ,het systeem voor de watervoorziening op het kasteel hadden wij nog niet veel gezien .bad munstereifel heeft meer uitstraling dan het platgelopen monschau ,maar dat is onze persoonlijke mening dank u

Ton 18 september 2018

Heb er inmiddels met veel plezier gebruik van gemaakt. We hebben o.a. de stadswandeling Monschau gelopen. En ondanks dat het een korte route is (kan ook niet anders,het is een klein stadje) kom je op plekken waar de massa niet komt. Verder nog andere stadjes bezocht (Bad münstereifel) kortom fijne duidelijke gids.

Miriam 3 december 2017

Bad-Münstereifel is een mooi ommuurd Eifelstadje met typische vakwerkhuisjes. Voldoende horeca om een pauze in te lassen. Tip: bezoek de voormalige burcht waar een restaurant (Burgrestaurant) in is gevestigd. Lekker eten en mooi uitzicht over t dorpje.

Ronny 4 oktober 2017

was een zeer goede gids en we zullen genieten van al het moois dat de streek te bieden heeft.

MARC DEDAPPER 21 augustus 2016

De Eifelgids geeft een mooi overzicht van wat er in de Eifel zoal te beleven is. Een groot aantal mooie tips en voor wie het gebied verder wil exploreren, wordt er verwezen naar een aantal internet adressen. Wij hebben in het bijzonder gebruik gemaakt van de stadswandelingen in Monschau en Bad Münstereifel. De belangerijkste highlights worden erin vermeld en de beschrijving is - zoals vijwel altijd - duidelijk en accuraat.

stevens remi 16 juli 2016

Zeer goed! is duidelijk en overzichtelijk. De wandeling in Bad-Munstereifel, die we gedaan hebben) is goed omschreven. Proficiat voor het geheel!

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info