Reviews & beoordelingen: Arras (8)

Reiservaringen en beoordelingen Arras van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Arras: een stad met Vlaamse aspecten? Plaats je beoordeling

Ronny 3 september 2020

We hadden met het gezin een 2-daagse uitstap naar het noorden van Frankrijk gepland. De vrijdag een bezoek aan de streek van blanc nez en gris nez om dan de zaterdag in Arras door te brengen. Op basis van jullie reisgids konden we nog enkele bezoekjes bij plannen. Toch hadden we al vlug door dat 2 dagen nooit volstaan om al jullie tips uit te proberen. Er werd dus maar direct een nieuw weekendje vast gelegd.

Hilde De Block 6 juni 2018

Daguitstap naar Béthune en Arras. Veel nuttige info van jullie ontvangen. Trip opgebouwd op basis hiervan. Dikke merci !! De meerdaagse reis naar St Omer wordt het vervolg.

jean 19 oktober 2017

prachtig initiatief. Dit is een goede handleiding om de streek te verkennen. Aan Euroreizen: doe zo voort

Annick 14 september 2017

We hebben de reisgids vooral gebruikt om de stad Arras te bezoeken. Heel goeie beschrijving. Gemakkelijk alles terug te vinden.

Vanavermaete Diane 27 augustus 2017

De reisgids Land van Arras is bijzonder in de smaak gevallen. Oudenaarde is immers verbroederd met Arras. Hierdoor heb ik al meerdere malen deze streek bezocht . Met deze reisgids kan ik dus de documentatie op de computer vervolledigen en beter voorbereid zijn op de volgende uitstap. Hartelijk dank.

Teugels Francois 22 augustus 2017

Dank zij de info was ons bezoek aan Arras een voltreffer.

Rita S'Jegers 18 augustus 2017

de gids is bedoeld voor een eventueel weekendje met collega's. er staan leuke tips in, waar we zeker wat mee kunnen doen. Ikzelf ben in de streek geweest met de gidsenopleiding en vond er nog meer tips in. Met dank daarvoor.

Elisabeth Eeckman 7 februari 2016

Heel interessante reisgids ... we deden de route met prachtige monumenten WOI , Lens met Louvre .... en vonden de uitleg en door jullie gekozen route zeer de moeite waard. We waren van plan ook de stadswandeling Arras te doen maar werden uitgeregend ... volgende keer hernemen we dit zeker

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info