Kerstmarkt Arras 2020: geannuleerd !!!

Kerstshopping op de kerstmarkt van Arras

Door Covid-19 heeft het stadsbestuur besloten om de kerstmarkt van 2020 te annuleren.

Een echte ijsbaan midden in de stad van 450 m², een reuzenrad, 140 gezellige kraampjes die de bezoekers ontvangen van maandag tot donderdag van 12u tot 20u30, vrijdag tot 22u00. Op zaterdag van 10u. tot 22u00 en zondag van 10u tot 20u30. Op 24/12 van 12u tot 17u. Let op, gesloten op 25/12, op de sluitingsdag (30/12) gesloten om 19 uur. Met de auto neem je de laatste afrit voor de péage en rij je steeds maar rechtdoor. Bij een rond punt met verkeerslichten volg je 'gares', zo'n 250 meter verder sla je rechtsaf (aan verkeerslichten) en rij je in de ondergrondse parking van 'les places'. Dan ben je meteen in het hartje van de stad. Als alternatief zijn er nog de parkings aan het station.

Locatie kerstmarkt: Grand'Place, het grote marktplein met ondergrondse parking.
  • Hotel de l'Univers *** in Arras

    Arras 3 dagen in hotel ***

    Hotel de l'Univers *** in Arras is gehuisvest in een vroeger jezuïtenklooster. Het restaurant heeft een uitstekende naam (half pension mogelijk). Ontbijtbuffet steeds inbegrepen.
    va.€ 99 - Boek nu

Wandelroute Arras: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs alle kerstmarkten, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten van Arras.

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Arras

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Arras? Plaats je beoordeling

callens carlos26 december 2019

zeer goed en volledig ,hebben genoten.

Frank Lootens - Demaegdt9 januari 2019

de kerstmarkt en de stadswandeling is een aanrader. later zullen we zeker nog eens de omgeving van Arras gaan verkennen !

Emiel Peeters28 december 2018

Een zeer mooie stad Atrecht ( Arras) in Frankrijk een prachtige en grote kerstmarkt , maar spijtig van het weer ijzig en koud gelukkig konden wij een plaatsje hebben in een Brasserie rond de markt .

Ghekiere Bart24 december 2017

Ik vind het een zeer overzichtelijke brochure. Mijn grootste interesse ging uit naar de oorlogsmonumenten en die heb ik nu in een mooi overzicht samen. Ik moet ze wel nog bezoeken maar plan dit binnenkort te doen.

Michel Lecossois28 december 2016

Gezellige Kerstmarkt.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info