Uitdagende autoroute door de Oostkantons

Bezoek de Hoge Venen, Eupen en Malmedy

De Oostkantons zijn een bijzonder stukje België en in feite een wat vreemde eend in de bijt want de voertaal is er voornamelijk Duits. Ook deze regio staat weer bol van de bijzondere stadjes en onvergetelijke ontmoetingen, die je je na je vakantie Ardennen nog lang zal heugen. In de reisgids, die je gratis kan downloaden, hebben we een prachtige driedaagse auto- en motorroute opgenomen, die je dwars door de veelzijdige omgeving brengt. Maak een wandeling op het Natuurleerpad in de Hoge Venen en ga in Eupen op een terrasje zitten. Lees meer

De Oostkantons zijn een verrassende regio in België. Maak kennis met een klein stukje van de Belgische Ardennen waar Duits wordt gesproken.
  • Volg natuurwandelroutes in de Hoge Venen
  • Maak stadswandelingen in Eupen en Malmedy
  • Bezoek het Malmundarium
  • Maak een prachtige tour tot aan het Drielandenpunt
  • Ontdek twee fietsroutes voor e-bikes
Gratis preview reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 15

Autoroute Oostkantons op de kaart

Ontdek de Oostkantons tijdens je vakantie Ardennen

Van Eupen brengt de autoroute je naar het mooie Malmedy. Hier bezoek je natuurlijk het historische stadscentrum en bezoek je het Malmundarium. Dit indrukwekkende gebouw, dat naast de kathedraal werd gebouwd, laat je zowel het oude als moderne Malmedy ontdekken.

De rondreis vervolgt zich verder naar het 'Europadenkmal', dat op het Drielandenpunt in het zuiden van België is gelegen. Wandel langs stuwmeren en -dammen zoals de 'Barrage de la Gileppe' en de stuwdam van Bütgenbach. Naast wandelen kan je er ook verschillende activiteiten op en rond het water ondernemen. Voor de kinderen is dit genieten met een hoofdletter 'G'.

Download de gratis reisgids en laat je inspireren door de driedaagse autoroute door de Oostkantons. Deze veelzijdige vakantiebestemming biedt talloze mogelijkheden voor jong en oud.

Reviews en beoordelingen Autoroute Oostkantons

Heb je zelf tips of opmerkingen over Uitdagende autoroute door de Oostkantons? Plaats je beoordeling

Tops Paula12 februari 2017

Zeer tevreden over de route. Slechts een deel kunnen doen. We gaan zeker eens terug om het vervolg te doen.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info