Kerstmarkten Wallonië 2018: 23/11 t/m 06/01/19

Kerstshopping op de kerstmarkten in Wallonië

Namen: kerstdorp

Periode: 07/12 tot 31/12/18

Elk jaar staan er zo'n 100 chalets opgesteld in het hart van de stad Namen. Dat zijn de volgende pleinen: Place d'Armes, Place du Théâtre en Place de l'Ange. Combineer dit met de zaterdagmarkt en je dag kan niet meer stuk. Meer informatie

  • Alle promoties Ardennen 2 tot 4 dagen

    Alle promoties Ardennen 2 tot 4 dagen

    We hebben een ruim aanbod aan promoties in de Ardennen, van 2- tot 4-daagse al dan niet gastronomisch en inclusief entreetickets, of een wellness verblijf in Spa. Ontdek ze nu allemaal. 
    va. € 99 - Boek nu

Luik: grootste kerstmarkt

Periode: 30/11 tot 30/12/18
Plaats: Place du Marché

De 200 verlichte en kleurige chalets in het hartje van Luik bieden de bezoekers 1001 feestproducten: ambachtelijke voorwerpen, versieringen voor de kerstboom en de feesttafel, geschenkideetjes, ... en dit alles in een erg gezellige sfeer.
Meer informatie over deze kerstmarkt met gratis download van route en locatie kerstmarkt.

Durbuy: kerstdorp en -markt

Periode: 23/11/18 tot 06/01/19

Het kleinste stadje van de wereld is volledig ondergedompeld in de kerstsfeer. Er is een kerstmarkt, een schaatsbaan en de smalle straatjes zijn versierd in het teken van kerstmis. Ook tijdens de volledige kerstvakantie geopend!
Info: www.durbuyinfo.be 

Mons: Hart van Sneeuw

Periode: nog niet bekend  
Plaats: Grand Place

De stad Mons hult zich in een kerstsfeer op de Grote Markt onder de noemer van 'Hart van Sneeuw'. Er ligt een schaatsbaan van maar liefst 900 m² die trouwens eveneens toegankelijk is voor mensen met beperkte mobiliteit. Behalve de immense kerstboom vind je nog een 50-tal chalets op de markt. De feeërieke verlichting zorgt voor de stemmige kerstsfeer. Tijdens de kerstmarktperiode wordt geregeld voor animatie gezorgd. Zo zijn er jongleerders, vuurspuwers, steltlopers, ... De kerstman en kerstvrouw kan je dan weer in hun koets zien zitten. En op verschillende plaatsen kan je muziekgroepen aan het werk horen. Op de Place du Marché-aux-Herbes kan je je eens wagen aan curling.
Info: www.monscoeurenneige.be 

Manderfeld: doorlopende kerststallententoonstelling ArsKrippana

In Manderfeld, gelegen tegen de Duitse grens en ten zuiden van de Hoge Venen, is er een unieke kerststallententoonstelling. Deze is het ganse jaar geopend, alle dagen van 10 tot 18 uur behalve op maandag. Het bevat kerstkribben en kerststallenkunst uit gans Europa, meestal uit kerkelijke gebouwen, kloosters... Je vindt er ook allerlei geschenkideeën.  
Info: www.ardenner-center.net

Kasteel van Modave - Noël au château

Periode: 15/12/18 tot 06/01/19

Alle salons in het kasteel zijn op een verschillende manier versierd in kerstsfeer. Inkom betalend.
Info: www.modave-castle.be

Reviews en beoordelingen Kerstmarkten Wallonië

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkten Wallonië? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info