De complete reisgids Ardennen

Download nu onze algemene reisgids van de Belgische Ardennen

Zo'n 190 pagina's bevat onze reisgids van de Belgische Ardennen. We starten in de Oostkantons en dalen zo verder af langs Spa, volgen de Ourthe naar het hart van de Ardennen: La Roche. Via Dinant en Marche-en-Famenne reis je naar de Semoisvallei en Bastogne om te eindigen in het meest zuidelijke puntje namelijk de Gaume. Deze Ardennengids is heel praktisch opgevat en toont je de mooiste plekjes via autoroutes, luswandelingen in de natuur, fietsroutes (e-bike aanbevolen) en stadswandelingen.

 • Alle promoties Ardennen 2 tot 4 dagen

  Alle promoties Ardennen 2 tot 4 dagen

  We hebben een ruim aanbod aan promoties in de Ardennen, van 2- tot 4-daagse al dan niet gastronomisch en inclusief entreetickets, of een wellness verblijf in Spa. Ontdek ze nu allemaal. 
  va. € 110 - Boek nu
De complete reisgids
De complete reisgids Ardennen
 • Reis van de Oostkantons tot de Gaume via 7 autoroutes
 • Geniet van onze 18 luswandelingen in de natuur
 • Ontdek de steden met onze 7 stadswandelingen
 • Fiets langs knooppunten met onze 4 e-bike routes
 • Download nu gratis preview van de reisgids met het volledige dossier van de Semoisvallei
Gratis preview reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 15

Reviews en beoordelingen De complete reisgids

Heb je zelf tips of opmerkingen over De complete reisgids Ardennen? Plaats je beoordeling

Sonn11 november 2020

De Ardennen is altijd al een van mijn favoriete bestemmingen geweest. Het is van waar ik woon ook prima te bezoeken op een dag. De reisgids neemt me al mee op vakantie terwijl ik nog thuis ben. Ik ontdek plekjes en krijg een steeds grotere drang om in de auto of op de motor te springen en op pad te gaan. Mooie duidelijke uitleg, goede tips en foto's die je alleen nog maar mee zin geven dit gebied te zoeken. Uitstekende gids dus, een verrijking om aan boord te hebben.

Lut10 november 2020

Omvattende reisgids, handige assistent bij bezoeken aan dit gebied.

Monique2 november 2020

De reisgids was super interessant. Ook de wandelingen in het gebied van de Semois waren prachtig. De wandeling uit de reisgids in Bouillon is echt de moeite waard!

jean30 oktober 2020

Uitgebreide reisgids die zeker van pas zal komen. Grtn Jean

S. de Jong Bos30 oktober 2020

Hebben een deel van de route gedaan omdat we maar één dag hadden. We hebben het achterste voren gedaan omdat dat voor ons beter uitkwam, maar wat is die route mooi! Zijn aan één kant wel blij met Corona, in de zin dat je nu voor je veiligheid in je eigen bubbel het land leert kennen. Er zijn hier ook vele verborgen parels te vinden. Gaan de route over twee jaar nog een keer doen met een verblijf van vijf dgn in Bouillon. We hebben van alle routes die we gratis gedownload hebben als proef nog geen ene misser gehad. Er op uit gaan in eigen land raden wij zeker aan! Want je hoef echt niet ver te reizen buiten je eigen land om mooie gebieden te vinden. Dank daar voor.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info