Autoroute Ardennen door de groene Semoisvallei

Ontdek alle historische bezienswaardigheid in de Belgische Semoisvallei

In de reisgids Ardennen vangt de autoroute aan in het centrum van het historische Bouillon. De route is echter zo ontworpen dat er van een vast begin en eindpunt eigenlijk geen sprake is. Je kan de route op elk gewenst punt aanvangen en volgen. De afstanden zijn redelijk beperkt zodat je ter plaatse zelf kan beslissen welke bezienswaardigheden en / of activiteiten je wel of niet wilt bezoeken. Lees meer

Van de tijd van de Kruistochten tot moderne hedendaagse interactieve tentoonstellingen; de autoroute door de vallei van de Semois combineert het beste van verschillende tijdperken.
  • Geniet van prachtige vergezichten
  • Maak een stadswandeling in Bouillon
  • Ga op kruistocht met Godfried
  • Ontdek bijzondere plekjes
  • Daal af in de leisteengroeven
Gratis autoroute downloadenKoop de volledige reisgids voor € 15

Autoroute Semoisvallei op de kaart

Verken de prachtige omgeving van de Semois per auto

In de reisgids, die je gratis kan downloaden, hebben we een mooie autoroute voor je uitgestippelt, maar je kan deze route zelf nog verder invullen. We hebben ervoor gezorgd dat er onderweg voldoende te zien en te ondernemen is. Neem uitgebreid de tijd om bijvoorbeeld de leisteenmijnen in Bertrix te bezoeken, de imposante burcht van Godfried van Bouillon in Bouillon te bezichtigen of om een boottochtje over de meanderende Semois te maken. Onderweg kan je genieten van gastronomische maaltijden en heerlijke streekproducten.

Download de gratis reisgids en lees alles over de mogelijkheden die de autoroute langs de vallei van de Semois te bieden heeft en ontdek dat er ook voor en met kinderen leuke mogelijkheden zijn. 

Reviews en beoordelingen Autoroute Semoisvallei

Heb je zelf tips of opmerkingen over Autoroute Ardennen door de groene Semoisvallei gratis downloaden? Plaats je beoordeling

Veerle Huybrechts12 juni 2024

Weer een fantastische reisgids: compact - to the point - op die manier mis je geen enkele highlight. Super handig in gebruik. Met deze handige reisgids heb je geen urenlange voorbereiding meer nodig. Alles wat je moet weten staat er in.

Henriette27 oktober 2021

Prima uitgestippelde route. Hartelijk bedankt!!!

[email protected]24 juni 2021

veel klare en interessante informatie autoroutes zijn ook goed

Leemans Rita3 mei 2021

Altijd weer super handig jullie reisgidsen! De mooiste routes langs mooie dorpen. Bedankt!

Gerli26 december 2020

Het is weer een goed voorbereide route langs de mooiste plaatsjes. Dank u wel.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info