Autoroute Ardennen door de groene Semoisvallei

Ontdek alle historische bezienswaardigheid in de Belgische Semoisvallei

In de reisgids Ardennen vangt de autoroute aan in het centrum van het historische Bouillon. De route is echter zo ontworpen dat er van een vast begin en eindpunt eigenlijk geen sprake is. Je kan de route op elk gewenst punt aanvangen en volgen. De afstanden zijn redelijk beperkt zodat je ter plaatse zelf kan beslissen welke bezienswaardigheden en / of activiteiten je wel of niet wilt bezoeken. Lees meer

Van de tijd van de Kruistochten tot moderne hedendaagse interactieve tentoonstellingen; de autoroute door de vallei van de Semois combineert het beste van verschillende tijdperken.
 • Alle promoties Ardennen 2 tot 4 dagen

  Alle promoties Ardennen 2 tot 4 dagen

  We hebben een ruim aanbod aan promoties in de Ardennen, van 2- tot 4-daagse al dan niet gastronomisch en inclusief entreetickets, of een wellness verblijf in Spa. Ontdek ze nu allemaal. 
  va. € 110 - Boek nu
 • Geniet van prachtige vergezichten
 • Maak een stadswandeling in Bouillon
 • Ga op kruistocht met Godfried
 • Ontdek bijzondere plekjes
 • Daal af in de leisteengroeven
Gratis autoroute downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Autoroute Semoisvallei op de kaart

Verken de prachtige omgeving van de Semois per auto

In de reisgids, die je gratis kan downloaden, hebben we een mooie autoroute voor je uitgestippelt, maar je kan deze route zelf nog verder invullen. We hebben ervoor gezorgd dat er onderweg voldoende te zien en te ondernemen is. Neem uitgebreid de tijd om bijvoorbeeld de leisteenmijnen in Bertrix te bezoeken, de imposante burcht van Godfried van Bouillon in Bouillon te bezichtigen of om een boottochtje over de meanderende Semois te maken. Onderweg kan je genieten van gastronomische maaltijden en heerlijke streekproducten.

Download de gratis reisgids en lees alles over de mogelijkheden die de autoroute langs de vallei van de Semois te bieden heeft en ontdek dat er ook voor en met kinderen leuke mogelijkheden zijn. 

Reviews en beoordelingen Autoroute Semoisvallei

Heb je zelf tips of opmerkingen over Autoroute Ardennen door de groene Semoisvallei gratis downloaden? Plaats je beoordeling

Ernest 21 februari 2020

Zoals steeds, kei goed met bruikbare informatie.

Dirk Decoster18 september 2017

Verleden week zijn we in Bouillon geweest, Mooie omgeving. Jammer van het weer, altijd maar regen en nog ééns regen. Veel van het één punt naar het ander gereden. Blij van er ééns van tussen de dagelijkse sleur geweest te zijn.

robert vervoort14 april 2017

Prachtige routes voor zowel de auto als te voet een echte aanrader!! Dank u wel.

Wilfried Schelfhout26 augustus 2016

Wij hebben twee dagen de autoroute van de Semoisvallei gevolgd. Het zijn prachtige routes langs kleine dorpjes. Wij hebben er echt van genoten. 10 op 10

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info