Reviews & beoordelingen: Colmar (29)

Reiservaringen en beoordelingen Colmar van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over De bezienswaardigheden van Colmar? Plaats je beoordeling

P.d e G. 31 oktober 2019

Alweer een inspirerende reisgids, informatief en mooi. Ik krijg weer helemaal zin erop uit te gaan!

Henk 16 oktober 2019

Een zeer handige gids om de streek en de steden en dorpen te verkennen, trouwens een prachtige culinair zeer gevarieerde streek

Cypers Willy 15 oktober 2019

Lijkt mij een betrouwbare gids als je de streek daar eens wenst te bezoeken.

Luc 15 oktober 2019

Zeer mooie streek ! Ga er zeker eens op vakantie .

Bert 15 oktober 2019

Goede gids. Gids Colmar kwam goed van toepassing. Is een hele mooie stad. Geparkeerd in garage de Marie, kom je boven direct in het centrum uit. Let wel even op welke deur je uitloopt. Het is een bruine deur die niet makkelijk is terug te vinden.

Kees 15 oktober 2019

Interessante reisgids van de Elzas, prima tips voor de vakantie volgend jaar.

Lode Verhoeven 15 oktober 2019

In november vertrekken wij voor een week naar de Vogezen. We waren eerst niet van plan om Colmar te bezoeken maar na het lezen van deze gids zijn we verkocht en wordt een dagtrip naar die stad alvast op het programma gezet!

verbrugghe linda 20 augustus 2019

deze reisgids was zeer nuttig. we hebben een deel van de route en enkele steden bezocht. de uitleg kwam goed van pas.

yvonne 24 juli 2019

was heel blij met de inlichtingen betreft Colmar wij willen graag volgend jaar deze kant op dus ik kan mij nu heel goed een beeld hiervan krijgen.

Luut Kamper 29 mei 2019

Colmar heeft ons verbaast! We kwamen vanaf Riquewihr in de stromende regen...... De auto geparkeerd bij Parkeergarage-Lacarre en vandaar te voet de stad in via een looproute. Hoe dichter we bij het centrum kwamen des te groter de verbazing.... Wat een mooi centrum en zeker La Petit Venice. Voor een eerste kennismaking met Colmar voelt het bijzonder prettig dus reden te meer om eens terug te keren. Hopenlijk dan met beter weer....

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info