Reviews & beoordelingen: Colmar (22)

Reiservaringen en beoordelingen Colmar van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over De bezienswaardigheden van Colmar? Plaats je beoordeling

verbrugghe linda 20 augustus 2019

deze reisgids was zeer nuttig. we hebben een deel van de route en enkele steden bezocht. de uitleg kwam goed van pas.

yvonne 24 juli 2019

was heel blij met de inlichtingen betreft Colmar wij willen graag volgend jaar deze kant op dus ik kan mij nu heel goed een beeld hiervan krijgen.

Luut Kamper 29 mei 2019

Colmar heeft ons verbaast! We kwamen vanaf Riquewihr in de stromende regen...... De auto geparkeerd bij Parkeergarage-Lacarre en vandaar te voet de stad in via een looproute. Hoe dichter we bij het centrum kwamen des te groter de verbazing.... Wat een mooi centrum en zeker La Petit Venice. Voor een eerste kennismaking met Colmar voelt het bijzonder prettig dus reden te meer om eens terug te keren. Hopenlijk dan met beter weer....

Dick Derksen 23 oktober 2018

Wie daar nog niet geweest is heeft veel gemist, geweldig mooie en heuvelachtige natuur, strakke wijnvelden, fascinerende oude maar zeer mooie kleurrijke gebouwen, leuke dorpjes met smalle maar gezellige straten, waar zowel links als rechts kleurrijke woningen staan. Ik zou zeggen: gaat dat zien!!!

A. de Clercq-Stultjens 21 mei 2018

Prachtig, het treintje was een uitkomst anders had ik niet zoveel gezien, heb genoten van de rust die er uitging van de natuurlijke omgevingen tijdens mijn persoonlijke wandeling door Colmar.

Martinus Bos 6 februari 2018

mooie plaats één middag geweest helaas hadden we toen slecht weer

Martinus Bos 23 januari 2018

heel mooie plaats, helaas was het slecht weer toen wij er waren, we hebben er niet overnacht, ik heb geen overnachtingsadressen

Eric 13 januari 2018

Zeer goed Goede eerste stap om je reis voor te bereiden.

Luc Vercammen 31 juli 2017

Duidelijke informatie

monique 25 juli 2017

nuttige gids bij onze wandeling door Colmar!

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info