Reviews & beoordelingen: Provincie Namen (4)

Reiservaringen en beoordelingen Provincie Namen van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Het Land van Namen heet je van harte welkom ? Plaats je beoordeling

HERMAN DRIESEN 14 juli 2017

IK GA ER ELK JAAR NAAR TOE VIND HET DE MOOISTE PLAATS VAN BELGIE MENSEN ZIJN HEEL GASTVRIJ VEEL TE BELEVEN ARCITECTUUR IS NAMEN TOP ROND RIT MET DE AUTO MET DE VELE MOOIE DORPJES PRACHTIG VELE VLAMINGEN WETEN NIET HOE MOOI NAMEN WEL IS

Lex Westerhuis 9 mei 2017

Prima gids! Een wandelroute in de natuur opnemen misschien?

Quartier Ann 17 maart 2017

In vergelijking met andere wandelingen vond ik deze minder de moeite. Maar het kan misschien ook liggen aan het feit dat we het op zondag hebben gedaan waardoor we de gezelligheid van de "marktjes" hebben gemist. Het staat weldegelijk in de wandeling dat het aangeraden wordt om de wandeling op een zaterdag te doen maar dat lukte ons niet. Misschien een volgende keer. Toch bedankt voor de wandeling. Groetjes.

Bart Van Belle 19 november 2016

Heerlijke wandeling in het oude hart van Namen! Een opmerking die geldt voor de komende maanden: de straat van het museum Felicièn Rops is volledig versperd door een bouwkraan. Maar Het loont zeker de moeite om "een blokje om" te lopen en het museum te bezoeken. Met de interactieve gids die je bij het binnenkomen ontvangt, is dit een aanrader en kom je op toffe wijze veel te weten over deze (en niet enkel voor zijn tijd) controversiële artiest. Gan ook eens binnen bij 'la petite boulangerie" in de rue Basse,4. Wij deden dit met een Bongo-bon "ontbijt met bubbels". Super bediening in een authentiek kader.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info