Reviews & beoordelingen: Reisprogramma Parijs 3 dagen (18)

Reiservaringen en beoordelingen Reisprogramma Parijs 3 dagen van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Parijs: handige bezoektips als leidraad ? Plaats je beoordeling

Joke de Boer 30 december 2019

De reisgids was uitermate handig. Vooral als voorbereiding. De reisgids was ook leesbaar voor kinderen/jonge pubers. Het was fijn dat ook zij voorbereid naar Parijs gingen.

Bart De Middeleir 7 april 2019

De reisgids is een grote hulp geweest voor ons. De dagen voor ons vertrek naar Parijs waren nogal hectisch waardoor we geen tijd hebben gehad om opzoekingswerk te doen over de stad en de must sees. We hebben de wandeling uit de reisgids volledig voltooid en die was leuk en afwisselend. Ook leuk dat er steeds korte weetjes stonden geschreven over elke bezienswaardigheid. Je passeert veel bekende bezienswaardigheden en ontdekt tegelijk ook de rest van de stad. Ik zou de reisgids zeker aanraden!

van den Rul Godelieve 27 oktober 2018

Voor de eerste keer in Parijs. Dank zij de gids veel gezien in enkele dagen. Goed om een voorbereiding van de reis te maken en tijd te sparen na aankomst kan je meteen gaan verkennen.

linda bekaert 29 augustus 2018

Heel handig, gedetailleerd en zeker een aanrader om 1. je uitstap voor te bereiden 2. ter plaatse te gebruiken Proficiat voor de duidelijke taal en de 'volledige' informatie.

Johan Van Dyck 22 februari 2018

Handig en leuk !

Slegers Pieterjan 11 januari 2018

Een zeer bruikbaar programma. Vooral de wandeling in het hartje van Parijs was top. De uitleg in de gids is duidelijk en interessant. Zeker en vast een aanrader.

elien vandervelpen 11 september 2017

Super! De wandelingen zijn zeer interessant en uitgebreid. Bij elk momument/gebouw dat je tegenkomt krijg je een duidelijke uitleg. Mijn lievelingswandeling was de "luxe shoppingroute". Deze combineert shoppen met cultuur. Ook de plannetjes erbij zijn zeer duidelijk en handig. Wij zijn zelfs gaan eten bij de "falaffel king" , zoals de tip in de gids ons aanraadde.

Inge vos 19 mei 2017

De gids lijkt me heel interessant, we zullen hem zeker gebruiken!

slabbinck sabine 17 mei 2017

heel handige stadswandelingen doorheen een mooie stad. bedankt

Jasmine 1 april 2017

Was een grote hulp als leidraad tijdens een weekendje Parijs

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info