Twee stadswandelingen Parijs: Shop 'til you drop'!

Download de gratis wandelroutes, ideaal voor shoppers in Parijs

Speciaal voor de echte shoppers onder ons hebben we in onze gratis reisgids 2 unieke wandelroutes samengesteld. De stadswandelingen lopen beide door Parijs en langs alle interessante winkels. Een unieke kans om op niveau te shoppen tijdens je citytrip Parijs. Lees meer

Met deze wandelroutes Parijs shopping weet je precies waar je moet zijn voor de beste winkels.
  • Kies uit twee verschillende wandelroutes
  • Luxueuze warenhuizen en trendy high street shops
  • Kom ook in hét shoppingcentrum van Parijs
  • Misschien even uitblazen in een groene zone?
  • Alle exclusieve merken binnen handbereik
  • Shop 'til you drop!
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 7,5

Stadswandeling1: een mix van trendy en luxueus

De eerste wandelroute leidt je langs zowel luxueuze warenhuizen als trendy high street winkels. We starten deze stadswandeling in de deftige winkelstraat Rue de Faubourg St-Honoré. Via oogverblindende etalages van juweliers gaat het naar de bekende warenhuizen Printemps en Galeries Lafayette. Niet alleen de artikelen die deze warenhuizen verkopen zijn een lust voor het oog. Ook de gebouwen zijn een bezienswaardigheid op zichzelf.

Vervolgens wandelen we door heel wat galerijen en passages en komen we zo in de buurt van Les Halles met hét shoppingcenter van Parijs. Tenslotte staat ons nog een verrassing te wachten: de Marais met haar trendy winkels. Helemaal fijn is dat deze buurt ver weg ligt van het massatoerisme. Je kan hier dus in alle rust en ongestoord goed winkelen.

Even uitblazen en tot rust komen van al dat shoppinggeweld kan in de groene zones, musea en kerken die langs de wandelroute gelegen zijn. Als je alle winkels wilt bezoeken, is deze wandelroute behoorlijk uitputtend. Je kan er dus ook prima voor kiezen om deze stadswandeling Parijs shopping te verdelen over twee dagen.

Stadswandeling 2: bijzonder en exclusief

De tweede wandelroute in deze gratis reisgids neemt je mee naar de meer luxueuze winkels. Deze wandeling loopt over de linkeroever van Parijs, waar je exclusieve en zelfs extravagante winkels vindt. De winkels die hier gevestigd zijn, bieden antiek, kunst, interieur en mode in het duurdere segment.

Zelfs als je portemonnee een uitgebreide shoppingsessie in deze buurt niet toelaat, is het zeker de moeite waard om hier toch even een kijkje te nemen. Op deze route vind je bijzondere merken en artikelen en alleen al deze producten van dichtbij te zien, is een feest. Verder vind je op deze route ook een paar wel hele bijzondere bezienswaardigheden: de oudste supermarkt van Parijs, een winkel vol opgezette dieren en een onvergetelijke voedingswinkel.

Reviews en beoordelingen Stadswandelingen Parijs: shopping

Heb je zelf tips of opmerkingen over Twee stadswandelingen Parijs: Shop 'til you drop!? Plaats je beoordeling

E. Laroo12 juni 2022

Ik ben blij met de leuke reisgids, ga m zeker gebruiken als ik in Parijs ben. Ook is de voorpret al heel leuk, gelijk zin om meerdere malen te gaan. Bedankt en vriendelijke groet E. Laroo

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info