Reviews & beoordelingen: Reisgids Parijs (124)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Parijs van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Parijs: bereid je voor op een onvergetelijke citytrip ? Plaats je beoordeling

Els De Noyette 24 december 2019

Hele aangename schrijfstijl in de brochure en alle belangrijkste zaken zijn er in opgenomen. We hebben de stad op een hele leuke manier leren kennen met Kerst.

Silke Van Ginkel 28 juli 2019

Super reisgids! De wandelingen zijn duidelijk aangeduid op het kaartje en de informatie over de monumenten/musea/gebouwen is interessant en makkelijk te volgen. Met deze gids hebben we een groot deel van de stad kunnen ontdekken en hebben we geen enkele must-see gemist!

Guido VANDEVYVERE 7 mei 2019

Na 1500 dagen verblijf in 50 jaar heb ik toch nog paar onbekende pareltjes in de Lichtstad ontdekt. Dames, voor wandeling geen, TE hoge hakken: veel kleinere straatjes liggen er belabberd bij !

DORINE BALLEGEER 5 mei 2019

geweldig volledig/interessant voor een leek qua Parijs

Gerard Kok 2 mei 2019

Ik vind dat u een goede service verleend. 👍

Vanhaesebroecke Hilde 26 februari 2019

Omdat we maar voor 1 dag geweest zijn hebben we maar 1 uitgeschreven wandeling kunnen maken en de beschrijving was voor ons zeer goed met details die ons interesseren. De rest van de stadsgids bewaren we want we zijn van plan om met jullie routes nog delen van parijs te ontdekken. Alvast bedankt.

Verheyen 21 december 2018

Gelukkig dat we deze reisgids gedownload hadden! Nu konden we onze driedaags bezoek vlotjes plannen en hebben we toch héél wat van het grote aanbod dat Parijs biedt qua cultuur kunnen selecteren! Bedankt!

Fredy Pynckels 25 november 2018

Prima gids een aanrader om Parijs te bezichtigen!

Carine 25 november 2018

Zeer nuttige en praktische reisgids. De 3 voorgestelde wandelingen bij verblijf van 3 dagen volledig gevolgd. Zeer duidelijke wegbeschrijving en interessante info bij de bezienswaardigheden. Een aanrader !!

Penneman Anne-Marie 21 september 2018

Heel aangename wandeling doorheen Parijs. Je krijgt een heel mooi beeld van de stad en je hebt heel veel gezien. Leuk om te doen.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info