Reviews & beoordelingen: citytrip Citytrip Parijs: bijzondere lichtstad aan de Seine (29)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Parijs van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

conny 21 februari 2019

heel overzichtelijk , ideaal als je voor de eerste keer naar Parijs gaat en geen idee hebt wat je allemaal kan doen daar ! dus dikke duim

Monique Vandepitte 27 november 2018

Het betreft hier wandelingen waar men dan iets kan bezoeken. Ik ben echter niet meer goed te been en moet dan de metro of een bus nemen om me naar een bepaalde plaats te begeven. De beschrijving van wat er te zien is, is zeer goed.

Monique Vandepitte 27 februari 2018

Ik vind die stadsgids heel goed vooral dat je zo Parijs te voet kunt bezoeken en al de bezienswaardigheden kunt ontdekken met de beschrijving.

Anita 26 februari 2018

Handige reisgids. Bezoek zeker ook "Fondation Louis Vuitton" in de 8 Avenue du Mahatma Gandhi, 75116 Paris, bereikbaar met metrolijn 1 Les Sablons-reserveer je ticket online zo vermijd je wachten in de file. Bezoek ook de oude apotheek (+- 1870 )in de Rue de Rivioli (recht over Louvre)

Vandendijk edith 17 februari 2018

Fijne wandeling te voet kan je heel wat verkennen op deze manier

E. Wolffensperger 1 december 2017

Idiaal voor Parijs te leren kennen.

Gerrit Overbeek 20 augustus 2017

Wij hebben de wandeling (10 km) gedaan. Het voordeel in Parijs is dat er heel veel te zien is. De wandeling is perfect, het leidt je langs heel veel bezienswaardige punten, top!

Rik Dupont 8 augustus 2017

Handige en duidelijke gids, handig als hij op Ipad gedownload is.

Maene Ronny 3 augustus 2017

een heel handige gids met de beschreven wandelingen waar je uitkiest wat je wilt zien en ook betreffend afstand km interessant alsook de uitleg over metro

Kathleen D'haene 23 maart 2017

een heel handige gids, met veel uitleg, een inspiratiebron voor wie Parijs wil ontdekken

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info