Reviews & beoordelingen: Stadswandeling centrum Parijs (37)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling centrum Parijs van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Parijs centrum: van Madeleine tot Pompidou? Plaats je beoordeling

Mara 10 januari 2018

De reisgids was duidelijk en fijn te gebruiken. Er stonden leuke tips en routes in. Het zou alleen wel handig zijn als er adressen bij de begin- en eindpunten van de wandelroutes vermeld zou worden.

Jeanny Van loo 28 mei 2017

goede en duidelijke omschrijving. diverse wandelingen deels gelopen.

Magda Guillemyn 18 april 2017

ik heb twee wandelroutes gemixd voor een wandeling voor één dag. Alles info was correct en welkom. We hebben genoten van onze dag.

ElsieDie 28 februari 2017

Deze wandelingen zijn ideale gidsen om je langs de leuke plekken volgens eigen interesse te loodsen. Heel handig en leuke weetjes.

Chris 10 januari 2017

Reisgidsen hier altijd goed. Enkel het plan is soms goed uitkijken.

ellen 2 januari 2017

vond het erg goed uitgelegd! en het was een fijne reis

Tineke 25 december 2016

Heel duidelijk uitgelegd en juist!

Ruysen karin 1 september 2016

Het stratenplan klopt niet altijd. Mooie wandeling, veel gezien wat we anders zouden gemist hebben. We hebben er wel veel langer over gedaan dan gepland. Hadden alleen het aantal km bekeken.

pierre 2 augustus 2016

Reisgids gebruikt om reis uit te stippelen. Ideaal. Zeer duidelijk en overzichtelijk. Echter "the proof of the pudding is in the eating"! Vanaf 19/08 zal de planning getoetst worden aan de praktijk! Heb er echter alle vertrouwen in want vorige reisgidsen van euroreizen waren er pal op!

Erwin Cornet 22 juli 2016

Een erg handige reisgids waar je gemakkelijk bij kunt komen. Goede tips voor zowel een kort, als voor een wat langer bezoek aan deze mooie stad! Zeker een aanrader om te bekijken voordat u aan de reis begint!

Pagina: 1234

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info