Reviews & beoordelingen: Stadswandeling centrum Parijs (37)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling centrum Parijs van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Parijs centrum: van Madeleine tot Pompidou? Plaats je beoordeling

Greta Van Wesemael 18 juli 2016

Beste Ik vind dit een zeer handige gids omdat hij opgedeeld is in meerdere kleine wandelingen. Wat ik echter mis uitleg over La Défense en Versailles. Vriendelijke groeten

creuwels leo 8 mei 2016

Reisje van 4 dagen uitgestippeld op basis van jullie reisgids. als hij is gelijk voorgaande dan kan het niet meer mis.

Knockaert Ronny 13 april 2016

Wij hebben deze reisgids gebruikt om ons 4 daags bezoek uit te stippelen .We kijken ernaar uit om naar Parijs te vertrekken op 5 mei .

Dirk Piqueur 2 april 2016

Haalbare en duidelijke wandelingen. Gebruik metro is een surplus.

Collin Guido 23 maart 2016

Prachtige reisgids!Zeker 3 mooie wandelingen! Reeds 3 maal gebruikt om vrienden Parijs te tonen. Is mooie compacte leiding om op gemakkelijke manier toch quasi gans Parijs te verkennen,en zeker de belangrijkste bezienswaardigheden. Ga de gidsen in juni voor de vierde maal gebruiken.

Betty De Bodt 3 maart 2016

prima reisgids !

Tony 23 februari 2016

Uitgebreide keuze voor elk type iets. Mooi beschreven en duidelijke uitleg

Gert-Jan Geudens 6 februari 2016

De reisgids is echt een aanrader. Ik ben normaal geen voorstander van een planning op voorhand maar dankzij deze gids was het mogelijk om Parijs op een korte periode zo volledig mogelijk te ontdekken. Keep up the good work!

Ruud van der Velde 20 januari 2016

Goede duidelijke wandelingen. Goede omschrijving

patrick 20 november 2015

Altijd toffe en gevarieerde wandelingen

Pagina: 1234

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info