Gratis reisgids Turkije en Turkse Rivièra downloaden

Ontdek wat Turkije zo populair maakt als vakantiebestemming

Met deze reisgids Turkije geven we tips voor de mooiste stranden tussen Izmir en Alanya. We verkennen de belangrijkste archeologische sites en de meest spectaculaire landschappen. We geven tips voor een bezoek aan een moskee, weetjes over de culinaire geneugten, ... We nemen je mee naar de Turkse kusten met tips voor excursies en bezoeken de wereldstad Istanbul met een allesomvattende boeiende stadswandeling.  Lees meer

Lees in onze reisgids wat je zal overtuigen om naar Turkije te reizen.
Reisgids Turkije
Gratis reisgids Turkije en Turkse Rivièra downloaden
  • Ontdek Istanbul met een wandeling langs alle highlights
  • Verken de mooiste Turkse kusten
  • Bezoek het oude Turkije op diverse sites
  • Ontdek de meest betoverende landschappen
  • Tips, weetjes, uitgebreide voorstellingen van wat je moet gezien hebben
  • 40 bladzijden om je te doen wegdromen, 100% gratis
  • Ontdek ook onze reisgids van Cappadocië
Gratis reisgids downloaden
Foto's: iStockphoto.com

Turkije is een onmetelijk groot land verdeeld over twee werelddelen. Slechts een miniem gedeelte, zowat 3%, ligt in Europa. Het andere deel is bekend als Klein-Azië. Voor de reiziger die het avontuur niet opzoekt, zijn de Turkse kusten en de stad Istanbul de belangrijkste trekpleisters.

Met een stadswandeling verneem je alles wat Istanbul als wereldstad de moeite waard maakt om er enkele dagen te verblijven. De moskeeën, de paleizen, de bazaars, de beste musea, de belangrijkste bezienswaardigheden … ze komen allemaal aan bod. Op eigen tempo te verkennen.  

Wist je dat Turkije beschikt over een kuststrook van meer dan 8000 km? De Turkse kusten zijn dan ook één voor één topbestemmingen voor een vakantie waar zon, zee en strand centraal staan. In deze reisgids verkennen we de belangrijkste kustplaatsen tussen Izmir en Alanya. 

Wie kent niet de betoverende landschappen in Cappadocië, Pamukkale? We nemen je bij de hand en gaan ze samen verkennen. De vermenging van de Griekse, Romeinse en Ottomaanse culturen tref je overal in Turkije. We laten je de mooiste archeologische sites ontdekken. En verder belichten we waarom je overal in het land Atatürk ontmoet. We geven inzicht in hoe de échte Turken leven, wat de gebruiken zijn, wat je mag verwachten op een Turkse tafel, waarmee je rekening dient te houden bij een moskeebezoek enz. 

Stilaan overtuigd? Download onze gratis reisgids en je kan je vakantie naar Turkije alvast beginnen voor te bereiden. Merhaba Türkiye! (hallo Turkije!) 

Reviews en beoordelingen Reisgids Turkije

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Turkije? Plaats je beoordeling

muylle5 november 2022

zeer gedetailleerd en goed voor Turkije te ontdekken

marie-paule20 augustus 2022

De gids is heel klaar en praktisch, zoals altijd. Er staan altijd tips in die je nergens anders kan vinden. Proficiat ! en bedankt.

Vandenbulcke Jacques17 januari 2020

De reisgidsen zijn top...alle belangrijke zaken staan er in vermeld en de info is goed uitgebreid. Met zo een gids verliest men zijn weg niet....ook niet in Istanbul

sven covents18 maart 2019

Alles wat ik wou weten vond ik in deze gids

alex10 juli 2018

toffe en handige gids

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info