Reizen naar Turkije: met welk transportmiddel?

Lees de tips op welke manier je best naar Turkije kan reizen

Reizen met het vliegtuig naar Turkije

Er is maar één goed en veilig transportmiddel naar Turkije en dat is het vliegtuig. Naar de meeste vakantiebestemmingen worden er rechtstreekse charters ingelegd door de touroperators of reisorganisatoren. De vluchtduur bedraagt op alle bestemmingen ca. 4 uur. Vanuit Brussel en Amsterdam zijn er rechtstreekse vluchten naar Istanbul en de luchthavens langs de kust. Voor de Turkse Rivièra vlieg je op Antalya, verder zijn er nog de luchthavens van Dalaman (Egeïsche kust), Bodrum en Izmir (Turkse Westkust). 
Zoek de goedkoopste tarieven van TUI Fly.

Reizen met de auto naar Turkije

Overweeg je om met de wagen naar Turkije te rijden? Dit is niet zonder gevaar en daardoor ook alleen maar voorbehouden aan avonturiers. Je moet een omweg maken langs Griekenland om je reisweg veiliger te maken. De probleemlanden zijn natuurlijk Servië en Kosovo, maar nog onveiliger is Bulgarije. In dat land zal men je aan de grenspost aanraden om alleen in konvooi dit land te doorkruisen. Het stikt er van de valse politieagenten die je beroven. Vandaar maak je best een omweg via Griekenland.

Reviews en beoordelingen Reizen naar Turkije

Heb je zelf tips of opmerkingen over Rijden naar Turkije? Plaats je beoordeling

Sjaak19 mei 2023

Al 4 keer met de auto zonder problemen naar Side gereden vanuit Nederland. Kleine 3500 km totaal. 1e rit tot juist voor Servische grens,1400 km, daar hotelovernachting. 2e rit tot juist voor of na Istanbul, dit afhankelijk van wachttijd aan grensovergang bij Edirne. 3e rit direct door naarSide. Het is allemaal snelweg en daar nergens geen “ rovers” of anderszins gezien, omdat het tolwegen zijn is het veilig. Bij vragen mag je mij mailen. Gr, Sjaak

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info