Reviews & beoordelingen: Oostkantons (8)

Reiservaringen en beoordelingen Oostkantons van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over De Oostkantons zijn verrassend anders? Plaats je beoordeling

Miranda 4 maart 2019

Twee zeer mooie, lange wandelingen gedaan. Wij hebben de smaak te pakken en komen zeker nog enkele wandelingen doen in deze streek.

Lucien 7 juli 2018

Oostkantons: mooie streek voor verkenning met de auto en prachtige wandelingen - goede inspiratie met de gids

nicolaes 8 februari 2018

goede uitleg ,mooie plaatsen.

eeckhaut christine 22 juli 2016

Zeer nuttige brochure, die ons van pas zal komen in het voorjaar 2017 !

Libot Jo 13 juli 2016

Sinds zeer vele jaren brengen wij jaarlijks één of twee weekendjes door in de Oostkantons. Toch heb ik nog nuttige tips gevonden die we zeker gaan opzoeken.

Rita Schonk 18 april 2016

Deze reisgids hebben we gedownload voor ons reisje begin mei. Maar we hebben al veel voorpret gehad bij het lezen ervan, en al een aantal plaatsen gezien waar wij zeker naartoe gaan gaan. Heel overzichtelijke en aantrekkelijke folder.

Heidi Plets 24 november 2015

Er was voldoend info te vinden, zodat wij ons weekend al konden boeken voor volgend voorjaar 2016. Verder konden wij ook al eens bekijken wat er te doen is en te bezoeken voor onze groep vrienden. Wij tellen nu al af om deze streek te ontdekken, qua musea, restaurants,.... Groetjes uit de West-Vlaanderen Heidi

Maesen Erna 20 oktober 2015

We zijn heel blij met de documentatie we gaan zeker enkele dingen doen zoals de wandeling met de brouwerij .Verwonderd dat er nog zoveel te zien is in de oostkanton's

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info