Reviews & beoordelingen: Stadswandeling centrum Parijs (37)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling centrum Parijs van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Parijs centrum: van Madeleine tot Pompidou? Plaats je beoordeling

Maria 23 november 2019

Duidelijk omschrijving

Nele Boudry 28 april 2019

Heel mooie wandeling om door Parijs te trekken. Raadde ze zelfs deze week aan een collega aan, die ze ook al deed en ook tevreden was. We kwamen langs straten waar we anders zeker niet zouden gepasseerd zijn. Bedankt Geert!

Claudine Vanhee 30 december 2018

Zoals steeds zijn uw reisgidsen waardevol en volledig om een mooie stadswandeling te maken. Ook deze stadswandeling in Parijs was beknopt en de straten waren goed aangegeven. Dus een aanrader.

Riet 1 december 2018

Prima info ++++

Anne 5 oktober 2018

Parijs is heerlijke stad om wandelend te verkennen. Als het mooi weer is, laat de metro links liggen en geniet al stappend. De voorgestelde wandelroutes zijn prima leidraad.

De roo. Ronald 9 september 2018

Zeer goed samengesteld - details goed weergegeven Prificiat Grt

Peter Westhuis 1 september 2018

De rerisgids, waarvan u een tour heeft geselecteerd lijkt ons zeer bruikbaar. De informatie is kort en bondig en duidelijk. De door u geselecteerde wandeling is goed te doen. Daarbij maak ik de volgende opmerkingen: Place du tetre was voor ons , 10 jaar na het laatste bezoek een zware tegenvaller. Er staan nog slechts enkele artiesten langs de rand van het plein, dat achter hen geheel geviuld is met caféterrassen. De commercie heeft het pleintje volledig in zijn wurggreep en er viel dan ook weinig meer te bezoeken. de wandeling door Montmartre is feitelijk veel leuker. Let op: Het Louvre was eind augustus uitsluitend op dinsdag en vrijdag voor het publiek geopend! Wij konden geen eindtijd van deze beperkte openingstijd vinden. Op de website wordt niets vermeld over deze sluiting. Veel bussen reden dan ook voor niets naar het museum. Dat leidde tot nogal wat chaos omdat ook de chauffeurs kennelijk niet op de hoogte waren.. Uw reisgids heeft ons verleid om op afzienbare termijn alsnog weer naar Parijs terug te keren, want er is zog zo veel te genieten daar. En dan gaan we de andere wandelingen zeker volgen!

Kenis Anne 30 april 2018

zeer goede reisgids- toffe wandeling mee gedaan

Caroline 18 april 2018

Goede wandelroutes, toffe tips

Cathérine 19 maart 2018

Een super weekendje Parijs achter de rug! Parijs was ons niet onbekend, en toch hebben we nog nieuwe wijken ontdekt en van gezellige terrasjes genoten!!!

Pagina: 1234

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info